[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (53) - 又嚟香港做佈景板

1001 回覆
27 Like 9 Dislike

白菜心情幾好
等左個幾鐘
架車擺左係前面又唔落車
突然行左出黎
反應唔切
無意中影得一張相

影左啲咩

囡...

白菜心情幾好

可能心諗終於可以返屋企
期待聽日red carpet hot joy著成點
唉見到Facebook班台仔Once就火都黎 係要嘈啤啤個獎黑翻黎 真係忍唔住出聲屌柒佢地

其實飯團?睇佢地互片好好睇
算啦個個都想自己果隊攞 攞唔到就話尻你都已經見怪不怪 何必咁上心對待啲留言呢
特別係台灣飯 睇佢地互片啲文真係無智商可言

真係弱撚智架喎 話佢地個獎係黑翻黎 所以上台講野都心虛

一日基本上開10個post7個post都係果幾男團啲迷妹互片
仲有T團囉 只要講野特別冇腦都唔晒諗一定係果幾團嘅人
要講心虛song of the year其他團都話啤啤應該攞啦 唔知邊個黑呢

持平啲唔講RF DNA kokopop really really gashina 我呀我 幾時輪到訊號?

唔好喺度講咁多啦 費事招Anti
呢啲嘢自己知咪得

sorry睇到班台仔咁自大咁目中無人真心火滾

係咪好多有份去Mama既都會去AAA 咁鬼chur
兩架車停喺面前又唔落車…
我地係咁喺度估係邊個…
點知突然間白菜衝咗出黎…
熊就跟住白菜出… 唔望真d 都望唔到佢
之後一見到門面就係咁9叫 JOY…
門面,車厘,承歡都有同我地揮手

影就影唔到d咩架啦

但係送到佢地走都算係咁啦
等左個幾鐘
架車擺左係前面又唔落車
突然行左出黎
反應唔切
無意中影得一張相

影左啲咩

囡...

其實呢張先岩
我地係咁喺度估係邊個…

影就影唔到d咩架啦

大場我都係拍片,相出紅地算,有3日活動啲相要執,死啦,連續3日都入機場

出雙機影相
等睇相

係咪好多有份去Mama既都會去MMA 咁鬼chur

又挑戰啤粒極限
我地係咁喺度估係邊個…

影就影唔到d咩架啦

見到佢地攞最佳女團有啲感觸

又挑戰啤粒極限

紫菜又要出動
見到佢地攞最佳女團有啲感觸

可信性最低嘅mama
不過佢地開心就得啦
聽日MMA top10更有意思

又挑戰啤粒極限

紫菜又要出動

紫菜係邊張圖??
唉見到Facebook班台仔Once就火都黎 係要嘈啤啤個獎黑翻黎 真係忍唔住出聲屌柒佢地

又唔好咁講 一隻手點拍得響 t團喺日本早過Rv攞獎 前兩日咪又係比Rv班粉絲話佢地黑返黎同侮辱佢地 先撩者賤 真係被還拖都正常 公道啲唔好又係神又係鬼
利伸 入黎睇Joy 想講Joy今日幾吸引 一行出黎佢道光特別閃

國絲呀… 送完機… 又感覺到好空虛…

仲有一班啤粒係度

仲有一班啤粒係度

仲有一班啤粒係度

啤粒有愛
感謝今晚同我一齊去送機嗰幾位啤粒

btw… 佢地無啦啦咁落車…
俾佢地嚇一嚇又唔記得9叫 u are my wife 啦…

又唔好咁講 一隻手點拍得響 t團喺日本早過Rv攞獎 前兩日咪又係比Rv班粉絲話佢地黑返黎同侮辱佢地 先撩者賤 真係被還拖都正常 公道啲唔好又係神又係鬼
利伸 入黎睇Joy 想講Joy今日幾吸引 一行出黎佢道光特別閃

再講盞影響其他啤粒 end topic啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞