[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (53) - 又嚟香港做佈景板

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
好彩U bb唔記得咋 唔係我地實比人拖出去打

噚晚嗰度有幾多個啤粒一隻手數得晒啦…
唔通係俾你拖出黎打?

5個 要拖我實幫手既
要學懂接受呀施主
佢鐘意/想就算啦

要學懂接受呀施主
車厘鐘意/想短髮就算啦

所以而家咪剪左囉
https://youtu.be/l0tV9L9wjJc
好片回顧
琴晚RF真係REMIX得好好
https://youtu.be/l0tV9L9wjJc
好片回顧
琴晚RF真係REMIX得好好

best female group果段remix都好好聽

撥頭髮都要尾機過人…
要好好同佢傾下越黎越低尺度先得個廿二歲 再大啲真係唔敢想像

HOT JOY

門面呀,你行紅地嗰陣著多件衫啦!
著得咁性感陣間凍襯又病咁點算呀… 我地班啤粒好擔心你架…
哈哈哈,都唔係好性感啫!咁著唔靚咩?!

真係咁講?
所以而家咪剪左囉

真係咁講?

以我同門面交流咁多次既經驗 FF 出黎既答案
所以而家咪剪左囉

哈哈哈哈哈哈哈哈 (掩住個嘴大笑中)
車厘有冇d咩說話同我朋友講等佢唔使咁唔開心呀?
你叫佢唔好唔開心啦,頭髮好快長返架啦
不過我都仲想keep住一排短髮先,哈哈

真係咁講?

以我同門面交流咁多次既經驗 FF 出黎既答案

好似叫女朋友唔好著得咁露咁咁著唔靚咩句野真係無敵
咁著唔靚咩?
靚...但係.....
靚就得啦

因乜解究佢地個個都咁白滑嘅

MMA 咁好印定晒D 手幅派俾班飯
真係啱晒班芯

利申︰我只係拎兩張架咋...

MMA 咁好印定晒D 手幅派俾班飯
真係啱晒班芯

利申︰我只係拎兩張架咋...

好靚

好似叫女朋友唔好著得咁露咁咁著唔靚咩句野真係無敵
咁著唔靚咩?
靚...但係.....
靚就得啦

今日 MMA 紅地好難想像門面會點著....
因乜解究佢地個個都咁白滑嘅

天生既... 韓妹不嬲都係比較白白靜...
話時話點解peekaboo 嗰條紅色裙無著過嘅?

我都覺得好靚 著呢保跳

可能留返黎年尾D 歌謠節目先著掛
就好似想當年 ICC 嗰件閃燈衫咁
ICC閃燈衫 嗰時未入坑 點解咁遲嫁

計落我岩岩好飯左1年

計落我岩岩好飯左1年

你RR入坑?

計落我岩岩好飯左1年

你RR入坑?

係果期咁岩睇我結
跟住咁岩果排有睇雲畫寶劍紅左又睇下youtube有關寶劍啲野之後睇到Music bank覺得佢地好甜
咁聽落RR又好聽咪聽番之前啲歌就入左坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞