[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (53) - 又嚟香港做佈景板

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
最後個首咩都睇唔到咁濟
RF remix得好有節拍感 好正
成日都要hot joy最少布
陣間dl 返黎睇算…
而家仲要同班迷妹戰鬥緊
嗰兩個合作Stage真係眨下眼就過......

左右行,完

都唔覺有影過
peek a boo 完白菜回頭果下

但個cameraman好弱智 最尾三下仲zoom遠
去到最尾嗰下先影返白菜 我見臨尾白菜嗰下應該嚇一嚇笑咗咁
陣間dl 返黎睇算…
而家仲要同班迷妹戰鬥緊

等我呀 我黎幫手
白菜老到扭唔郁
陣間dl 返黎睇算…
而家仲要同班迷妹戰鬥緊

試過比迷妹逼到夾係欄杆對腳唔到地

左右行,完

圍大細圈 跳兩下 個DJ飛下錢拎兩把槍出嚟
然後好似你講咁 左右行 完
都未反應得切
白菜老到扭唔郁

我見高祖好似攰到無力咁
平時跳RED FLAVOR都會有啲活力
今日好似跳到隨時會暈低咁

左右行,完

都未反應得切

除左熊仔同師弟果到多手都幾好阿 雖然短

師弟你小心啲

我都覺
一係就zoom大頭
一係卡遠到影哂觀眾
好似冇見過5個一齊跳咁

左右行,完

都未反應得切

除左熊仔同師弟果到多手都幾好阿 雖然短

師弟你小心啲

個師弟之後個'solo stage' 行到一半 完
都唔知咩安排嚟
個remix合作stage得最後果下見到佢地

我都覺
一係就zoom大頭
一係卡遠到影哂觀眾
好似冇見過5個一齊跳咁

bridge果個位又唔影晒5個
明明要睇晒5個先完整
個運鏡同sbs有得鬥垃圾
原來大家都覺得d鏡頭攞得差 我仲以為自己太迷戀啤啤搞到要求過高
原來大家都覺得d鏡頭攞得差 我仲以為自己太迷戀啤啤搞到要求過高

啲鏡頭完全???喎
個運鏡同sbs有得鬥垃圾

無啦啦影背隻
白菜老到扭唔郁

我見高祖好似攰到無力咁
平時跳RED FLAVOR都會有啲活力
今日好似跳到隨時會暈低咁

頭先有下佢好似就暈咁

啲鏡頭完全???喎

日本場仲垃圾
仲以為首Stay with me會係歡歡同師兄唱添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞