降魔的(16)

1001 回覆
66 Like 8 Dislike

今年馬明咁都無獎既話可以直播show呢個樣

btw,希望唔好過份吹捧呢套,舊年EU台慶都係慘敗

馬明世界級
最後馬明應該死剩一個去降魔,細細個剋死老豆老母,之後又剋死豪仔,係心姐命硬先長命啲,連廢石都吸死埋,鍾意親佢既又死,Fd又死,累街坊

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
要超渡龍貓;有為、啤啤又要死
仲要降魔,屎坑石仲要歸天
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

仲有 展明vs馬明 既boss戰
睇主題曲好多畫面

唔會打幾分鐘就完下話??

做乜搞到正義聯盟咁”her her”聲咁急講咁多野

之前心姐線太拖
今集有為解釋咗咁耐, 明顯係想講精靈係陽, 魔係陰, 應該係並存.
廢石成日9UP集天地之正氣, 而黑鼠就吸人既負能量, 就算打得死佢咪又係轉化第2隻?
小馬到底係咩轉生, 以廢石既能力應該解釋唔到, 唔知到時點講解? 定其實開頭已經伏線咗聖羅蘭出來解釋?
之前以為芷若會魔化,但而家證明唔係

啤啤就擺明犧牲, 會唔會芷若最後同馬季有好結局呀…?
今集有為解釋咗咁耐, 明顯係想講精靈係陽, 魔係陰, 應該係並存.
廢石成日9UP集天地之正氣, 而黑鼠就吸人既負能量, 就算打得死佢咪又係轉化第2隻?
小馬到底係咩轉生, 以廢石既能力應該解釋唔到, 唔知到時點講解? 定其實開頭已經伏線咗聖羅蘭出來解釋?

降,不是屌打既意思,要降伏先work?!
例:日本軍官加滕San
即係要解心魔先可以撃退鬼斯

降,不是屌打既意思,要降先work?!
例:日本軍官加滕San
即係要解心魔先可以撃退鬼斯
呢套戲海一個都有哂機會發揮,呢d先係劇,可以提拔新人。垃圾溏心

只係因為城寨勢勁,今年同盟冇得玩啦,口碑唔得
而家暫時個勢係王浩信同馬明之爭,兩套劇集同角色都有熱烈討論。
誇世代擺明玩野,bobby 陳豪都唔會爭啦,老表平淡
溏心就算數啦。
王浩信今年發展幾順,不懂撒嬌,盲俠,再加溏心
馬明 的心理追兇,演出同降魔的一樣評價咁好

利申:一直支持馬明

Tvb想頒獎比邊個咪邊個
使鬼睇外界個preference
點解外傳網絡短劇cg好過正劇咁多
要讚下導演
啲視角又正
又比到咁多位演員發揮,個個都好好戲咁
(嗯本身唔好戲個啲又配合返啲表演比較單一嘅角色

因為要捧紅 big big channel

一陣話佢係如來弟子金蟬子轉世,就膠晒
如果要拍2可唔可以係小馬同些粉一齊真降魔
30集就差唔多
賠下性命~~~抵擋不了那一擊

因為要捧紅 big big channel

你都識講短劇
做一套電視劇CG需要嘅時間同做一套短劇需要嘅時間相差幾遠
同期仲要做其他電視劇

上面個張好柒

而家暫時個勢係王浩信同馬明之爭,兩套劇集同角色都有熱烈討論。
溏心就算數啦。

冇計,始終個班高層老妖不死。咁多年除左掙權自保,從來冇其他技能。為左揾食除左埋堆搞小圈子排外,再無實質創意。
就算係大陸比錢玩hardsell ,點解仲可以返炒溏心? 呢o的題材已爛到臭,既old school又老土。

溏心就算數啦。

冇計,始終個班高層老妖不死。咁多年除左掙權自保,從來冇其他技能。為左揾食除左埋堆搞小圈子排外,再無實質創意。
就算係大陸比錢玩hardsell ,點解仲可以返炒溏心? 呢o的題材已爛到臭,既old school又老土。

你都睇下係邊間野sponsor佢地
最估唔到係連首歌都呼應埋套劇
一千歲亦自覺不夠

三千歲都被小馬吸晒 一千歲緊係唔夠
最估唔到係連首歌都呼應埋套劇
一千歲亦自覺不夠

三千歲都被小馬吸晒 一千歲緊係唔夠

但係首歌真係想問下坤哥
今年好想小馬扲獎
但係signal個勢幾勁

[FF mode]萬綺雯客串:驅魔龍族馬氐一家[/FF mode]

[FF mode]萬綺雯客串:驅魔龍族馬氐一家[/FF mode]

Wiki話唔知咩托世,所以d血咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞