降魔的(16)

1001 回覆
66 Like 8 Dislike
啱啱係貼吧見到個post講展明同Bonnie條線仲有啲野

有BB ??

入左冊一年,應該生左
一係出冊再製造
馬明 今年係時候喇⋯

Tbb咁on9 我覺得會比拍豪

男版吳弱希
其實tvb根本唔知d人鐘意咩 見佢拍得糖心就知咩料

呢套係大陸塞錢比佢一齊拍啫,但唔知係咪佢地品味低劣,除左踩過界係事後合資,其餘果啲合拍都拍得寧舍差

feel到呢幕會變經典

唔想肥仔死

呢張真係好正 男人既義氣

好人梗係要死先
啱啱係貼吧見到個post講展明同Bonnie條線仲有啲野

有BB ??

入左冊一年,應該生左
一係出冊再製造

可能真係魔種,本尊都要十娘陀三年啦
有bug?時間線係咪錯左

開頭小馬同廢石去殯儀館巷仔 小馬救左廢石

之後到探監 展明話呢一年過得越黎越開心 即係已經過左一年啦

但最後臨尾 有為同廢石傾計 廢石話小馬越黎越強 前幾日仲救左佢一命

去殯儀館個段已經係大約一年後嘅事?

可能係今集開始之前已經過左一年

要求拍season2

s2真降魔

啲人死哂拍S2會唔會換過哂班人

脆魚 拍豪

哇!咁可以完全收皮
TVB
要求拍season2

s2真降魔

啲人死哂拍S2會唔會換過哂班人

脆魚 拍豪

哇!咁可以完全收皮
TVB

咪搞啦屌 脆魚表情一撚樣,我地睇完都代入唔到
初頭仲係到諗點解降魔的做到台慶劇

馬明,我知錯了

我諗起溏心風暴 就想熄電視

又有脆魚,TVB呀嬌
脆魚d演技好令人出戲,如果降魔的拍S2千祈唔好加佢落去
有冇人loop緊 泣血薔薇
下個到有為
有冇人loop緊 泣血薔薇

岩岩出果陣有loop
最後馬明應該死剩一個去降魔,細細個剋死老豆老母,之後又剋死豪仔,係心姐命硬先長命啲,連廢石都吸死埋,鍾意親佢既又死,Fd又死,累街坊

今年馬明咁都無獎既話可以直播show呢個樣

btw,希望唔好過份吹捧呢套,舊年EU台慶都係慘敗

今年馬明咁都無獎既話可以直播show呢個樣

btw,希望唔好過份吹捧呢套,舊年EU台慶都係慘敗

只係因為城寨勢勁,今年同盟冇得玩啦,口碑唔得
而家暫時個勢係王浩信同馬明之爭,兩套劇集同角色都有熱烈討論。
誇世代擺明玩野,bobby 陳豪都唔會爭啦,老表平淡
溏心就算數啦。
王浩信今年發展幾順,不懂撒嬌,盲俠,再加溏心
馬明 的心理追兇,演出同降魔的一樣評價咁好

利申:一直支持馬明
脆魚d演技好令人出戲,如果降魔的拍S2千祈唔好加佢落去

任何一套加佢落去極速柒化
最後馬明應該死剩一個去降魔,細細個剋死老豆老母,之後又剋死豪仔,係心姐命硬先長命啲,連廢石都吸死埋,鍾意親佢既又死,Fd又死,累街坊

佢真係天剎孤星feel

有為

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
要超渡龍貓;有為、啤啤又要死
仲要降魔,屎坑石仲要歸天
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

車尾箱個個係邊個呢

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

仲有 展明vs馬明 既boss戰
睇主題曲好多畫面

唔會打幾分鐘就完下話??
有bug?時間線係咪錯左

開頭小馬同廢石去殯儀館巷仔 小馬救左廢石

之後到探監 展明話呢一年過得越黎越開心 即係已經過左一年啦

但最後臨尾 有為同廢石傾計 廢石話小馬越黎越強 前幾日仲救左佢一命

係的士同黃智雯講野個陣 已經話: 去完外國探屋企人點呀 (呢度已經係一年後)

agger 黃智雯去完外國返黎已經係一年後,探展明監同siuma救廢石時間線係類近

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

睇主題曲好多畫面

真係降魔既劇情得好少,主要圍繞siuma點樣成為降魔師同佢身邊既事
你當係降魔的前傳/ 起源咁睇會好d
得返4集唔捨得

佢真係天剎孤星feel

有為

得返4集時間
睇黎心姐、芷若唔使死
心姐仲未知馬明害死豪仔

睇主題曲好多畫面

做乜搞到正義聯盟咁”her her”聲咁急講咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞