降魔的(16)

1001 回覆
66 Like 8 Dislike
講真真係比馬明拎獎啦屌 on call已經無左次機會 之後都無咩劇比佢可以去返on call果陣咁
番外個套啲劇情係咪多降魔好多
馬明 今年係時候喇⋯

Tbb咁on9 我覺得會比拍豪

拍豪??

一定唔會柏豪 講好晒數啦
柏豪橫掃勁歌金曲個邊

【專訪】周柏豪直言頒獎禮靠關係:將軍澳最佳男歌手一定係我!

最佳男歌手
講真真係比馬明拎獎啦屌 on call已經無左次機會 之後都無咩劇比佢可以去返on call果陣咁

真係屌老母
冇視帝都比返個最受歡迎佢

香港人欠左林峰同馬明
之前個洋蔥係親情
而家到友情 睇預告已經眼濕濕

最後啤啤就愛情

咁芷若呢

主角威能 唔會死
番外個套係咪多降魔好多

我唔記係邊度睇返來話編劇原本係想寫的士佬降魔
但係諗下諗下不如寫降魔俠既前傳
跟住就變成電視本篇
馬明d戲 真係進步左
龍貓
呢套劇唔應該叫 降魔的
因為主要劇情都係講 馬明 同D鬼之間既感情
降魔只係附加..............

香港人欠左林峰同馬明

林峰慘好撚多 林峰輸三年都係大熱
林峰係大熱 被夏雨打開口牌 打到TVB唔俾佢唔得 結果佢都係走左去HKTV
一年又係大熱 無啦啦轉左投票 仲要出名多FANS既林峰輸埋俾黎耀祥11萬票
爆SEED唔洗講 離左巢 實無獎

短劇
13集, 每集8分鐘, 加埋都係100分鐘左右

而且仲要無馬明出現, 完全靠個名出來呃錢
好驚聽日最正既畫面出哂係預告

短劇

睇wiki話友情客串
龍貓RIP
做tvb既連巴連絲,等大家俾套劇感動多3曰啦
馬明都係岩做啲貼地角色,如果叫佢做金融財俊或者超級殺手,我諗我投入唔到

飛虎個大佬

使徒行者2個大佬

短劇

睇wiki話友情客串

係 睇D劇照有馬明渣住支槍救主角
睇完eu踩過界, signal 同千雪個幕, 覺得signal都應該係時候要拎視帝

睇完馬明,, signal今年拎住最喜愛男角先啦

最驚係比溏心3夏雨
今年tbb係咪投票?
定又係內定

短劇

睇wiki話友情客串

係 睇D劇照有馬明渣住支槍救主角

https://youtu.be/joJR2k53M1I
好似會出場
今年tbb係咪投票?
定又係內定

投票都黑箱架啦
之前女拳個個游三水都好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞