降魔的(16)

1001 回覆
66 Like 8 Dislike
有bug?時間線係咪錯左

開頭小馬同廢石去殯儀館巷仔 小馬救左廢石

之後到探監 展明話呢一年過得越黎越開心 即係已經過左一年啦

但最後臨尾 有為同廢石傾計 廢石話小馬越黎越強 前幾日仲救左佢一命

去殯儀館個段已經係大約一年後嘅事?
要求拍season2

s2真降魔

啲人死哂拍S2會唔會換過哂班人

脆魚 拍豪

最起碼要有馬明同些粉啦
仲有班未死既人
呢套真心好撚得 我成年幾無睇過tbb 但依套真係要推下

小心比人話你係打手

但最後臨尾 有為同廢石傾計 廢石話小馬越黎越強 前幾日仲救左佢一命

其實我覺得片頭一開始已經係講緊一年後 因為芷若過左去英國一轉 而且又講啤啤事業發展好左

係的士同黃智雯講野個陣 已經話: 去完外國探屋企人點呀 (呢度已經係一年後)

可能係今集開始之前已經過左一年
香港人唔配有馬明

agger
抵班c拉日日睇展鵰

陳展鵬食屎啦
講真真係比馬明拎獎啦屌 on call已經無左次機會 之後都無咩劇比佢可以去返on call果陣咁

香港人欠左林峰同馬明

咪係 唔知點解次次都無佢
個年應該唔係陳展鵬
應該係致命復活嘅郭晉安

嗰年signal
今年就馬明
個年應該唔係陳展鵬
應該係致命復活嘅郭晉安

郭晉安果套唔得,最後爛尾
如果佢個角色無洗白會再有話題性
個年應該唔係陳展鵬
應該係致命復活嘅郭晉安

郭晉安果套唔得,最後爛尾
如果佢個角色無洗白會再有話題性

當時個個期待佢會黑化, 殺哂所有人.......

點知成個on9仔咁, 失望

短劇
13集, 每集8分鐘, 加埋都係100分鐘左右

而且仲要無馬明出現, 完全靠個名出來呃錢

睇wiki話友情客串

係 睇D劇照有馬明渣住支槍救主角

https://youtu.be/joJR2k53M1I
好似會出場

屌首BGM抄He's a Pirate
馬明點睇都係客串幾秒

我諗都有半集掛 收隻魔皮喎

馬明好撚型

睇wiki話友情客串

好似會出場

馬明點睇都係客串幾秒

馬明好撚型

Agger
講真真係比馬明拎獎啦屌 on call已經無左次機會 之後都無咩劇比佢可以去返on call果陣咁

香港人欠左林峰同馬明

談情說案
啱啱係貼吧見到個post講展明同Bonnie條線仲有啲野

有BB ??

有BB ??

我好期待所以無睇劇透

短劇
13集, 每集8分鐘, 加埋都係100分鐘左右

而且仲要無馬明出現, 完全靠個名出來呃錢

睇wiki話友情客串

好似會出場

馬明點睇都係客串幾秒

https://youtu.be/wg-Mwdb6jfQ
原來句收你皮係本篇宣傳cut出黎
初頭仲係到諗點解降魔的做到台慶劇

馬明,我知錯了

我諗起溏心風暴 就想熄電視
留個名先
其實tvb根本唔知d人鐘意咩 見佢拍得糖心就知咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞