有冇校園欺凌嗰幾個仔嘅起底?

477 回覆
1125 Like 11 Dislike
欺凌者睇其他人唔順眼就欺凌 = 柒頭關愛座睇唔順眼就網絡起底

呢種思想先係欺凌嘅根源

五毛喺網絡鳩吹幫中國助紂為虐。點睇?

你班仆街好意思出聲

我支持報警叫助紂為虐? 你件柒頭真係on99

教畜唔理真係咪同人講你做老師

記得隔離登好耐以前有單有人自稱中學時欺凌一個自閉同學屈人偷窺搞到個同學轉校,有份欺凌既大個係做某小學老師

呢種人其身不正仲有面去做老師

之前黑雨單野已經證明香港班教畜係仆街黎

記得隔離登好耐以前有單有人自稱中學時欺凌一個自閉同學屈人偷窺搞到個同學轉校,有份欺凌既大個係做某小學老師

邊單
父母老師唔撚識教,咪由公眾網民教佢囉

平時就係你班所謂網民欺凌得最多 而家出黎話教人真係五十步笑百步

點欺凌都唔及佢地塞擦膠落去咁撚威

佢哋五毛嚟
老實講,咁細個就經歷欺凌又因此要做手術,都難以想像佢所受嘅心理創傷

班仆街欺凌者一定要收佢地皮
推啊
幫手推

邊單

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170526/bkn-20170526104823355-0526_00822_001.html
老實講,咁細個就經歷欺凌又因此要做手術,都難以想像佢所受嘅心理創傷

班仆街欺凌者一定要收佢地皮

想起埋班老師
但校長都好忙架, 比啲時間佢

ok聽日打畀佢
唔知有冇人記得軒仔曾經同一個主任講過耳仔比人用筆插,但個主任講左聲會處理就冇理過,十尻幾個主任唔知係邊件
呢班加害者都唔可以放過

劉小麗老師
五毛底都未起到啦

垃圾樓主

五毛底難起咁多
波台狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞