有冇校園欺凌嗰幾個仔嘅起底?

477 回覆
1125 Like 11 Dislike
垃圾學校收生不足,踢班支那少先隊出校即係臭老九失業,低四人幫江娘娘叫班老屍做臭老九
唔死人,淋病政府唔會做野!日本仔北野武套大屠殺係啱,擲班小支畜去荒島!
其實蝗蟲仔除左小學有之外,幼稚園都好多!

記得有一次,我帶咗我隻狗去西貢獅子會玩!
Ps:我隻狗係松鼠狗,身型好細隻

咁啱撞到幼稚園小朋友,黎親子一日遊!

佢地全部口操蝗語,講野又大大聲咁!

最離普係,堆蝗蟲仔見到我隻狗,竟然用竹簽吉佢,又嚇佢!搞到我隻狗好驚!

我見到咁我就立刻抱返隻狗!然後,我用溫柔聲線同蝗蟲仔講,唔可以咁樣對d小物架小朋友!

佢地老母視而不見都算,唔教導都算,竟然話d狗係蓄牲黎之麻!

然後,我就扮聽唔到,離開呢個鬼地方
大陸人姓王個英文譯法係咪Wang?
頭先無聊上網搵吓1E班有邊個姓葉同姓王,
點知搵到一個姓葉(Ip)嘅女仔,
王就有兩個,一個Wang一個Wong,
仲有發現嗰班有d大陸姓
仲有發現嗰班有d大陸姓

bookmarked
仲有發現嗰班有d大陸姓

起細路冇乜用, 起老豆老母出嚟就差唔多
等全港知呢幾個老豆老母剩係識扑野唔識教仔
仲有發現嗰班有d大陸姓

記得留底
save返個Pdf
估有人mon post做嘢

起得細路佢老豆老母就會有人知

起得細路佢老豆老母就會有人知

間學校on9,d相任人睇,
其實知道個細路叫乜名讀邊班,
喺d相簿度已經可以搵度其中一個細路嘅相
好撚嬲
東張西望有佢呀媽講件事
講係校車,有個大姐姐咁蝦佢
呢啲多數大人開始先,細路見到就跟住做
呢啲多數大人開始先,細路見到就跟住做

兩個班主任問左三次:係唔係真嫁?
報警囉,可以點處理?

details?
各位起到啲教畜未?
東張西望講緊
幫手推
各位起到啲教畜未?

應該起教畜底
垃圾學校
報警囉,可以點處理?

差佬彩你有味,冇傳媒搞大,受公眾壓力會查

details?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞