有冇校園欺凌嗰幾個仔嘅起底?

477 回覆
1125 Like 11 Dislike
唔知有冇人記得軒仔曾經同一個主任講過耳仔比人用筆插,但個主任講左聲會處理就冇理過,十尻幾個主任唔知係邊件
呢班加害者都唔可以放過
唔知有冇人記得軒仔曾經同一個主任講過耳仔比人用筆插,但個主任講左聲會處理就冇理過,十尻幾個主任唔知係邊件
呢班加害者都唔可以放過

呢班加害者都唔可以放過

直到而家軒仔手術做完學校連一聲慰問都冇
上曬新聞我唔信得校長知情,佢班主任冇理由唔知掛,真係成間學校都係教畜黎
當年喇沙欺凌打下交都勁轟動
依家嚴重幾倍無人理
誠然,我們應該給予施害者改過的機會,因為年紀尚小,但同時,我們亦要給予他們足夠的懲罰,令他們意識到自己有多過份。
細路都好意思拎出黎消費
啲老師都要起底
父母老師唔撚識教,咪由公眾網民教佢囉

平時就係你班所謂網民欺凌得最多 而家出黎話教人真係五十步笑百步
父母老師唔撚識教,咪由公眾網民教佢囉

平時就係你班所謂網民欺凌得最多 而家出黎話教人真係五十步笑百步

公審報復呀吹呀?
支持
推 撐樓主
呢班加害者都唔可以放過

班主任一定知事發經過 但冇理會 軒仔7歲 計返應該小二至小三 即係可以縮窄範圍至小二至小三既班主任
屌 咪撚理果幾條五毛啦
屌 咪撚理果幾條五毛啦

一陣起錯人底就好笑,又炒車

炒慣哂啦 晨早免疫左
呢班加害者都唔可以放過

班主任一定知事發經過 但冇理會 軒仔7歲 計返應該小二至小三 即係可以縮窄範圍至小二至小三既班主任

屯門一間小學發生懷疑校園欺凌事件,一名小一男生上周五疑在校內遭同學掌摑、用手指篤眼及用鉛筆插耳
識得有小朋友讀個間學校, 都係一年級, 事主應該讀1E
欺凌者睇其他人唔順眼就欺凌 = 柒頭關愛座睇唔順眼就網絡起底

呢種思想先係欺凌嘅根源

五毛喺網絡鳩吹幫中國助紂為虐。點睇?

你班仆街好意思出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞