有冇校園欺凌嗰幾個仔嘅起底?

477 回覆
1125 Like 11 Dislike
幫推
其實要投訴,投訴去校長度係冇乜太大用處
搵校董同辦學團體有用d
或者直接上訴教育局 教育人員專業操守議會

bookmarked

教畜同驚犬都會話打份工啫,理得你咩職業道德
繼續推
教畜唔理真係咪同人講你做老師

記得隔離登好耐以前有單有人自稱中學時欺凌一個自閉同學屈人偷窺搞到個同學轉校,有份欺凌既大個係做某小學老師

召喚李卓東
個細佬咁細個要麻醉做手術 我支持佢老母告到學校 老師 甩褲 嗰幾個細路 上下庭 畀外人 罵下
繼續推 唔好放過佢地
外國都好多bully
唔應該放過佢地
起埋學校老師啦 屌
支持起底公審
學校唔做野
又無人知邊個做
知就話可以接放學
想知涉案學生之後點?無交代?
老實講 我小學果陣唔識諗 都有欺凌過同學

最後我好好彩 有受到懲罰 無繼續落去

但都唔會好似依單咁 玩到塞耳流血

真係離撚哂譜 支持起佢底

屌你老母
之前喺嗰邊做野,日日中午都成班蟲仔過紅橋食野,特別係米線嗰間。
有次我坐喺度食食下有兩定唔知3個蝗母帶成至少4到5隻蟲仔黎,佢竟然r個老闆俾折,仲講明分黎食要張大枱,個老闆即屌話佢地一人一碗都仲有得傾,最後叫左兩碗全部人分。

另外好多時佢地d老母都放狗咁放佢地四圍走,試過好幾次坐滿客班蟲仔喺枱之間穿插,班蝗母竟然無人理,自己喺度吹水。
最後老闆出聲屌。

有次仲離譜,有條蟲仔拉鳩其他食客櫈,又搞人地枱面d野食,喺我後面撞左我一野,我就屌佢老母,之後有客出聲,個老闆話唔做佢地生意叫佢地走。

好老闆

紅橋間順記 我無乜點見過有其他老闆會出聲屌

紅橋果頭 仲有成班南亞垃圾小朋友,輪流踢果邊舊式商場出入口度玻璃門,搞到保安捉又唔到
欺凌者睇其他人唔順眼就欺凌 = 柒頭關愛座睇唔順眼就網絡起底

呢種思想先係欺凌嘅根源

五毛喺網絡鳩吹幫中國助紂為虐。點睇?

你班仆街好意思出聲

我支持報警叫助紂為虐? 你件柒頭真係on99

屌你老母
繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞