【北倫敦打交】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXXVII

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Mesut Özil‏ @MesutOzil1088

Tomorrow ... Derby Time ⚽💥 #COYG #AFCvTHFC #NorthLondonDerby @Arsenal

Tomorrow ... Derby Time ⚽💥 #COYG #AFCvTHFC #NorthLondonDerby @Arsenal

Post相就識

出燒寧願要2&b

養和b埋門勁好多

Post相就識

出燒寧願要2&b

養和b埋門勁好多

呢句真

唔會
由細公灌輸既潛意識好難去改變
中共而家就係想由細細個去建立呢種思維
尤其香港只著重成績,所有野囫圇吞棗
例如中學個陣會俾中史書教到宋朝係重文輕武 強幹弱枝
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

中學歷史都冇教Edward VIII同希特拉好熟,同埋其實佢支持納粹 好多野都要有興趣先會自己搵黎睇

真係唔知
OG

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

都唔係 你仲要說服人呢一課有價值

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

唔教近代史有咩意義
做半日野之後準備哭波song

生產力

生產力

手足咁早 仲未適應番時差?

生產力

手足咁早 仲未適應番時差?

Mathieu Flamini on the North London Derby: "I remember Pat Rice telling me, 'Wait until you play Spurs, then you will see what a real game is'. You feel this one more." #afc
Chris Coleman has left his job a Wales manager to take over at Championship club Sunderland. (Source: BBC)
炮叔咁早

慣左返工時間醒,訓唔返
hi

但諗起有好多手足都對未來就業好迷惘,我就想留低比下大家意見

禾以前刀有撚過做旅遊業,不過係做飛鴨

正常呀 你又高又靚仔口才又好 做空少實吊好多女

係就一早考左啦,走埋水貨一個月20k應該冇難度

好多flying ducks都係7look黎
Og傳聞見完要睇心理e生
一定得

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

唔教近代史有咩意義

中國近代史黑暗到痴線 真心唔岩普通人 好多cc台撚同抗爭份子都唔識啦
最少你識中國近代史就唔會撐熱狗呢類野

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

唔教近代史有咩意義

中國近代史黑暗到痴線 真心唔岩普通人 好多cc台撚同抗爭份子都唔識啦

以前讀書成日講咩鑑古知今 通古今之變
但現代史就教雞碎咁多

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

唔教近代史有咩意義

但現代史就教雞碎咁多

中國近代就係因為太黑唔講咁多 比你有熱血抗日既印象 唔通同你講識team kill先會成功

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

中學歷史都冇教Edward VIII同希特拉好熟,同埋其實佢支持納粹 好多野都要有興趣先會自己搵黎睇

真係唔知
OG

唔會
隋煬帝係一個大仆街
中共事蹟更加唔洗講

唔教近代史有咩意義

但現代史就教雞碎咁多

F.1世史書P.1 歷史既作用就係借古鑑金,避免重蹈覆轍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞