【北倫敦打交】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXXVII

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
It’s been over 1350 days since Arsenal won against Spurs in the PL and Arsene is yet to beat Poch.

熱刺都試過N 年連敗比阿狗
估唔到風水輪流轉

阿狗辣殺

個時享利年代好似全勝架

自從賣左大聖同摩迪,熱狗批人近兩年收成期
雲加就......

收成左十幾年啦

近三年作客不勝
雲加幾時走牙

Van Persie
Nasri Fabregas Ox
Song Diaby
Clichy Gabriel Vermaelen Sagna
CCC
近幾年既收成期睇落唔差
域仔屈機到開唔到大

估唔到風水輪流轉

阿狗辣殺

個時享利年代好似全勝架

雲加就......

收成左十幾年啦

近三年作客不勝
雲加幾時走牙

Van Persie
Nasri Fabregas Ox
Song Diaby
Clichy Gabriel Vermaelen Sagna
CCC
近幾年既收成期睇落唔差

全部賣Q晒
It’s been over 1350 days since Arsenal won against Spurs in the PL and Arsene is yet to beat Poch.

估唔到風水輪流轉

阿狗辣殺

個時享利年代好似全勝架

雲加就......

收成左十幾年啦

人地收成期,我地成皮期
過完今晚
又有罵戰睇
諗起都興奮

嘰嘰
過完今晚
又有罵戰睇
諗起都興奮

講半個po又king樓king女

估唔到風水輪流轉

阿狗辣殺

個時享利年代好似全勝架

雲加就......

收成左十幾年啦

人地收成期,我地成皮期

人地收成佐d 咩

嘰嘰

估唔到風水輪流轉

阿狗辣殺

個時享利年代好似全勝架

雲加就......

收成左十幾年啦

人地收成期,我地成皮期

人地收成佐d 咩

體育救港
被屌大熱門
臭燒
山狗
夏卡
比比鳥
藍斯
間諜

嘰嘰

dllm
當然仲有雲加喇
過完今晚
又有罵戰睇
諗起都興奮

清算名單頭三位預測

1. 老野
2. 沙
3. 燒山
4.藍

嘰嘰

事後飛屌你老母 贏埋贏埋拎去擺酒啦
失球情況
夏卡藍斯臭燒被人偷波迫甩之後對面反擊入
比比鳥上左去 返唔到去守被人爆邊又入
山狗回後拎波傳失又輸反擊入
夢遺落腳中人十二碼間諜又估錯入

嘰嘰

....路狗cls

嘰嘰

....路狗cls

好正常橫濱-6領先 櫻花成場禁屌 馬會個即場反勝落飛
Do you agree with Charlie Nicholas? He says Arsène Wenger should drop Alexis and Özil for Lacazette and Welbeck.
Good interview with Xhaka in @guardian_sport. Says anyone who thinks the #afc squad doesn’t have Cojones “can visit the dressing room”. Adds the team are super-motivated for the derby today. “We have to win.”

今晚打死熱狗

嘰嘰

....路狗cls

咪又係俾人充公
Arsenal have won their last 10 #PL matches at Emirates Stadium

嘰嘰

....路狗cls

咪又係俾人充公

又係既

嘰嘰

糧尾求路狗打救
Do you agree with Charlie Nicholas? He says Arsène Wenger should drop Alexis and Özil for Lacazette and Welbeck.

廢話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞