【北倫敦打交】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXXVII

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌牙原來天晚英超得一場12點
即是無波睇

今季星期日多數都冇波好睇
打吡日
今晚睇唔到
都好既 廢事睇到呀狗輸
事實上,熱刺自普捷天奴接手後,近四次對阿仙奴都不敗,當中卡尼在陣時,作客表現及戰績更頗有保證。至於阿仙奴上輪不敵曼城則有點欠運,表現不算差卻因助理球證看漏眼而輸1:3,今返主場定全力爭勝,領隊雲格賽前亦聲言球隊實力不下熱刺,並有信心在主場取勝,只是兵工廠欠銳,當中奧斯爾與復出的阿歷斯山齊士表現平平,就算過去熱刺作客阿仙奴甚少取勝,此戰牌面上亦稍輸,但受讓下可作今日重心。
事實上,熱刺自普捷天奴接手後,近四次對阿仙奴都不敗,當中卡尼在陣時,作客表現及戰績更頗有保證。至於阿仙奴上輪不敵曼城則有點欠運,表現不算差卻因助理球證看漏眼而輸1:3,今返主場定全力爭勝,領隊雲格賽前亦聲言球隊實力不下熱刺,並有信心在主場取勝,只是兵工廠欠銳,當中奧斯爾與復出的阿歷斯山齊士表現平平,就算過去熱刺作客阿仙奴甚少取勝,此戰牌面上亦稍輸,但受讓下可作今日重心。

大炒吧

大炒吧

輸夠456

熱狗準備哭哭song啦
預感和波
哈利簡尼唔識應付對手三中堅陣式
對車仔已經見到佢無咩威脅
處決山狗

仲有孫興民,輕鬆撚bellerin
處決山狗

一早應該喇
季初已經係更衣室搞事
一諗起今晚睇班手足器玻喪就爽

你班手足係熱狗?

仲有孫興民,輕鬆撚bellerin

你阿狗防守點同人比呀

你班手足係熱狗?

係,阿達阿滿

Fatfat

你班手足係熱狗?

係,阿達阿滿

cap水狗

岩岩睇到熱狗台慶個po

你班手足係熱狗?

係,阿達阿滿

cap水狗

岩岩睇到熱狗台慶個po

dc 幫牙滿上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞