【北倫敦打交】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXXVII

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
大炒吧

熱狗
伊禾比同拿卡國賽腳風咁順,擔正有冇可能?

阿d球員打完國家隊再打聯賽多數都好沉

JG 結婚應該仲豪華

臭燒

臭燒

山狗無駛打係咪會唔沉牙

JG 結婚應該仲豪華

JG 結婚應該仲豪華

now.com體育】阿仙奴中堅梅斯達菲上季初嘗北倫敦打吡的滋味,他坦言當年簽約時,已獲告知這是一場重大的打吡。

周六英超早場,阿仙奴在主場迎戰同市宿敵熱刺,梅斯達菲(Shkodran Mustafi)表示:「這是一場重要的戰役,當你落場時就會感受到,因為你會感覺到,兩軍都會對這場比賽有特別的感覺。」

回想起個人第1次出戰北倫敦打吡,阿仙奴當時先開紀錄,之後被熱刺逼和1:1完場,梅斯達菲自言失望:「那場比賽十分緊湊,我認為球迷和觀眾都會認為這是一場美妙的球賽,不過,獲得勝利明顯對阿仙奴球迷更好。」

梅斯達菲自10月開始就受腹股溝傷患困擾,雖然在今周較早時間已經重投操練,但仍然要待賽前的體測,才能確定能否出戰周六這場大戰。
冇超水準都唔會贏到熱狗
Cech has also admitted his disappointment at failing to save any of the 13 penalties he has faced since joining Arsenal which is surprising given he was involved in one of the most dramatic shoot-outs against Bayern Munich in the Champions League final in 2012.

He added: “You prepare for every game, you prepare for every penalty and there are many times when you go the right way and you still don’t reach because the player has driven the penalty really well.
Petr Cech admits his frustration at Arsenal's failure to mount a serious title challenge

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/petr-cech-admits-frustration-arsenals-11539612
Arsene Wenger insists he won't be writing any books until he has retired from football
mirror.co.uk/sport/football…
Petr Cech admits his frustration at Arsenal's failure to mount a serious title challenge

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/petr-cech-admits-frustration-arsenals-11539612

唉老喇間諜 係有神救
但真係低古圖爾斯同迪基亞一個檔次
當然阿狗條防線變於空氣

唉老喇間諜 係有神救
當然阿狗條防線變於空氣

阿狗條防線問題大d
拖台係衰救唔到12碼姐
喺阿仙奴英超周六主場對陣熱刺之前,槍手領隊雲格同熱刺主帥普捷天奴大打口水戰,普帥話寧願要進步都唔要英足盃,擺明串槍手近年淨係拎到英足盃。但係雲格都唔弱,佢就串普帥出本吹水自傳,佢自己做領隊嗰陣就唔會出書咁話。

事源普帥最近出咗本自傳,同名著《Brave New World》一樣名,講述自己教熱刺嘅事蹟。但喺執教咗槍手21年嘅雲爺爺就話自己唔會出書住,因為做緊領隊講唔到真話:「唔講真話我寧願唔講啦。你仲做緊嘢,為咗賣書,你會講真話咩?我依家真係冇時間,淨係會專注喺比賽度。」普帥領軍嘅熱刺英超對陣槍手6次未輸過,就睇下專注比賽嘅雲爺爺今場可唔可以打破宿命,喺北倫敦打吡威返次啦。
喺阿仙奴英超周六主場對陣熱刺之前,槍手領隊雲格同熱刺主帥普捷天奴大打口水戰,普帥話寧願要進步都唔要英足盃,擺明串槍手近年淨係拎到英足盃。但係雲格都唔弱,佢就串普帥出本吹水自傳,佢自己做領隊嗰陣就唔會出書咁話。

事源普帥最近出咗本自傳,同名著《Brave New World》一樣名,講述自己教熱刺嘅事蹟。但喺執教咗槍手21年嘅雲爺爺就話自己唔會出書住,因為做緊領隊講唔到真話:「唔講真話我寧願唔講啦。你仲做緊嘢,為咗賣書,你會講真話咩?我依家真係冇時間,淨係會專注喺比賽度。」普帥領軍嘅熱刺英超對陣槍手6次未輸過,就睇下專注比賽嘅雲爺爺今場可唔可以打破宿命,喺北倫敦打吡威返次啦。

雲加好波

屌ar佢keep住教到死咪永遠冇料爆

唉老喇間諜 係有神救
當然阿狗條防線變於空氣

古圖爾斯同迪基亞都已經唔同檔次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞