【北倫敦打交】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXXVII

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
人地5後衛陣式穩到仆街,反擊又唔係一窩蜂推前,好有難度

全場sit deep捱打,半場都未必過到
有無LINK

不嬲都係咁擺

假對攻陷阱呀

但spur 我諗都係快速反擊多,靠前場艾力臣簡尼阿里

咁呢樣就不嬲都係架啦

所以假對攻陷阱未自殺囉

打電話問下何蛇點搞啦

何蛇出名燈嫁喎

何蛇出名公就我贏 字就你輸
睇山表演拉吾講咁多
睇山表演拉吾講咁多

呢個中場等仆街
HD | Acestream
ENGLISH acestream://f01dd99ffaa3b1d271ff1f14cc57ecb38a86dbbb
ENGLISH acestream://92376ea16e80c90f2727c49e05fc5e4b75eae3e9
ENGLISH acestream://9d462c88c7d1e929c5e5b642a45da8b18d733910
呢個中場等仆街

埃及高基呢2件仲不堪啦
呢個中場等仆街

埃及高基呢2件仲不堪啦

出牛奶即傷
Really excited to watch that Spurs side rotational foul for 90 minutes and score from every counter attack
等睇雲加表演
呢個中場等仆街

死老野想學干地偽翼衛,阿中場線贏唔到就宣告死亡

學你老味 雲加用3後先
人地5後衛陣式穩到仆街,反擊又唔係一窩蜂推前,好有難度

佢地toby傷左 後防弱好多
呢個中場等仆街

學你老味 雲加用3後先

雲加90年代已經用緊3中堅

干地對我廠3中堅咪又係含撚
呢個中場等仆街

學你老味 雲加用3後先

挑,又講以前

吹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞