Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike

自己小心,聽唔少人講話會整花個藍寶石

花撚硬,黑米蘭個面鍍左層DLC(DLC係咩自己google)
DLC會幫塊藍寶石拉花

所以我用果時會好小心戴,用完除果時會換返其他帶先叉電 雖然靚但真係好撚煩,廢事一唔小心整中個mon就仆街

戴ap都冇咁煩

自己小心,聽唔少人講話會整花個藍寶石

花撚硬,黑米蘭個面鍍左層DLC(DLC係咩自己google)
DLC會幫塊藍寶石拉花

所以我用果時會好小心戴,用完除果時會換返其他帶先叉電 雖然靚但真係好撚煩,廢事一唔小心整中個mon就仆街

咁又唔洗換錶帶先差電,小心d就可以,我對上果隻用左二個月比錶帶拉花左玻璃面同鋼面,咁岩壞左拎去整順手換隻新返黎

DLC會幫塊藍寶石拉花

咁又唔洗換錶帶先差電,小心d就可以,我對上果隻用左二個月比錶帶拉花左玻璃面同鋼面,咁岩壞左拎去整順手換隻新返黎

用得就預左有花架啦
香港邊度買錶帶最平靚正?

同問

同問

我都想知
終於到貨了 比預期早左一日
佢跟機比左條m/l錶帶我
我打算聽日去apple store問下睇下有冇得換s/m

個盒仔入面唔係一定跟條細架咩?

個盒入面有條s/m

有兩條嫁喎

個盒仔入面唔係一定跟條細架咩?

我意思係 大 細都有跟,但細果條會分開裝係個細盒度
有無靚皮錶帶for金色
屋企人買左隻但無用比左我
想問係街係咪冇錶帶賣

冇見過
始終手錶普及度同電話爭太多
鋪頭有位都用來賣電話殻啦

好景有間有好多款買

等左2星期終於到左
用埋sgp個殼一流
nike版通街現貨,巴打做咩咁睇唔開等兩星期
nike版通街現貨,巴打做咩咁睇唔開等兩星期

黑鋼?
依家三個post 係度回黎回去
pkmon go終於有watch版
就黎冇人玩

同問

我都想知

去咗星際行過轉,全部淘寶貨,但係賣到300蚊樓上,完全買唔落手
pkmon go終於有watch版
就黎冇人玩

同問

我都想知

去咗星際行過轉,全部淘寶貨,但係賣到300蚊樓上,完全買唔落手

好景1樓有

我都想知

好景1樓有

Thx得閒睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞