Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike
想淘番條皮錶帶
但係冇黑扣
Nomad果邊仲有冇巴打一齊買?
想淘番條皮錶帶
但係冇黑扣

淘佬點會冇黑扣 有冇搵多幾間?
想淘番條皮錶帶
但係冇黑扣

淘佬點會冇黑扣 有冇搵多幾間?

銷量最高嗰幾間都係銀扣
沉左
我想問apple watch係咪唔支援Spotify ?

Now playing 可以前一首下一首 教大細聲
但冇獨立apps
想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。
想問最好運動app 推薦 ?
想有得睇嚟路線 當天氣溫 心跳根本野。
另外一問 本身用apple 個app 睇唔睇得返路線 ?
我記得跑完有show 路線出嚟 但我搵唔返。

Nike 果個?

Now playing 可以前一首下一首 教大細聲
但冇獨立apps

Thank you
仲有個問題想問
如果電話較左震機 watch都會照響?
有3.1.3更新
有3.1.3更新

有無巴打升左?
升咗好似冇分別
升咗好似冇分別

Debug 為主
升左3.1.3之後向上掃個menu無左lock機
係未無得搞
係未無得搞

做咩要lock 機
係未無得搞

做咩要lock 機

戴住隻錶但係又唔想隻錶收通知既時候
例如部手機擺係枱面時,覺得部手機收返方便d
同埋戴住訓時,手機同錶一齊響鬧鐘好煩
係未無得搞

做咩要lock 機

錶較咩鬧鐘

做咩要lock 機

錶較咩鬧鐘

帶錶唔收noti 係咪on9
又唔係慳電d

做咩要lock 機

錶較咩鬧鐘

唔係錶較,係手機較左隻錶都響埋

錶較咩鬧鐘

又唔係慳電d

返緊工部手機就係枱面,有通知隻眼瞄一瞄就睇到
係隻錶睇反而無咁方便咁
行緊街就用錶收方便d
不過算啦當我無問過

錶較咩鬧鐘

又唔係慳電d

返緊工部手機就係枱面,有通知隻眼瞄一瞄就睇到
係隻錶睇反而無咁方便咁
行緊街就用錶收方便d
不過算啦當我無問過

Mirror noti 手錶同手機都收到
你冇必要睇錶唔睇手機
同埋我手機set 鬧鐘手錶冇一齊響
有無人試過拎隻錶寄去新加玻維修?
點解會出依句野?係咪姐係無整到?

應該係check左有問題,然後轉個新嘅錶比你,因為藍精靈講過係無得整,寄去檢查同一轉一比你係程序,不用擔心

應該係check左有問題,然後轉個新嘅錶比你,因為藍精靈講過係無得整,寄去檢查同一換一比你係程序,不用擔心

應該係check左有問題,然後轉個新嘅錶比你,因為藍精靈講過係無得整,寄去檢查同一換一比你係程序,不用擔心

因為我隻錶有刮傷
維修單有寫Normal Scratching
不過又唔係寫abnormal scratching
係咪寄返俾我要去apple store搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞