Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike
S2 唔帶手機出街,淨一隻錶可以做到啲咩?
鋼同鋁有咩大分別?點解鋼貴咁多?
電可以用幾耐?
有冇充電座推介?
官網見到有款iPhone +watch充電座好正,但要成千蚊,有冇其他代替品?

淘寶你買條過百蚊嘅錶帶多數都會送個stand畀你
我已經有3個

自膠 原來你問叉電座
暫時未搵到啱心水
KANEX發表咗2017年會出但都要五六百蚊
同埋有樣好奇怪嘅係好少有night stand叉電座(除咗apple )
電可以用幾耐?

電可以用幾耐?

類似得返iPod touch既功能?
鋼用藍寶石錶面 鋁用強化玻璃 好似係
電可以用幾耐?

咁買鋼定鋁好啲
性價比黎講

咁買鋼定鋁好啲
性價比黎講

電子產品會過時
梗係愈平愈高性價比

咁買鋼定鋁好啲
性價比黎講

電子產品會過時
梗係愈平愈高性價比

明白了
最近入左隻series 2
想問下你地開機係咪好慢下?
如果唔係成日帶, 你地會唔會熄機?
一開始買左s0 黑鋼,到手覺得伏伏地唔值個價

不過襯錶帶方面黑鋼真係冇得輸
最近入左隻series 2
想問下你地開機係咪好慢下?
如果唔係成日帶, 你地會唔會熄機?

平均一個星期reboot 一次,唔會熄
唔小心跌爆左隻mon 但又唔得閒去apple store
買左ac+ plus 係咪有快速更換服務? 要點申請?
岩岩打過去support但佢地唔知

好似剩係借部機比你用住先

有聽人講句係申請服務後佢會寄一隻比你用住先 你再用返個包裝寄隻維修返去
爆mon去邊到整會平d??
小弟打算買s2金框,襯mid-night blue膠錶帶,大家覺得點?但多咗條尼龍錶帶唔知點處置

岩岩入手左隻,想問下咁多位巴打,imsg send / receive msg 果d 係咪唔駛開藍芽ga? 同埋我無開藍芽情況下都上到yahoo news 睇等等😂😂 咁究竟有咩情況係需要開藍芽?
岩岩入手左隻,想問下咁多位巴打,imsg send / receive msg 果d 係咪唔駛開藍芽ga? 同埋我無開藍芽情況下都上到yahoo news 睇等等😂😂 咁究竟有咩情況係需要開藍芽?

收msg要長開
爆mon去邊到整會平d??

做咩咁唔小心

唔開藍芽你點 connect 隻錶呀?

BTW 「岩」你屎忽咩!「啱」呀!

唔開藍芽你點 connect 隻錶呀?

BTW 「岩」你屎忽咩!「啱」呀!

可能你wifi connect 咗 有wifi 就會自動wifi connect 冇就藍芽 好似係
又淘左條鋼帶

有無個網介紹黎淘😮
又淘左條鋼帶

有無個網介紹黎淘😮

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Apple/苹果 iwatch原装款不锈钢金属手表带watch链式表带黑白色钢】¥1dL5SQTlRL¥http://c.b1za.com/h.21z4Rd?cv=1dL5SQTlRL&sm=d082f4
有冇日系巴打
又淘左條鋼帶

有無個網介紹黎淘😮

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Apple/苹果 iwatch原装款不锈钢金属手表带watch链式表带黑白色钢】¥1dL5SQTlRL¥http://c.b1za.com/h.21z4Rd?cv=1dL5SQTlRL&sm=d082f4

感謝👏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞