Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike
岩岩fresh grad
做緊學校工
諗緊好無買隻
因為唔可以成日睇手機但又驚miss call
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

Apple Watch 唔後悔 我都fg 重要未搵工做廢青。

咁樣囉。本身手勁瘦 用s帶都扣最入 但真心唔鐘意細mon 所以

有毛毛

巴黎

巴邊有咁瘦。

有毛毛

巴黎

巴邊有咁瘦。

真絲
做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

買買買 一係買隻S1先 嗰日apple個姐姐都叫我買S1慳返800買其他野好過
做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

買買買 一係買隻S1先 嗰日apple個姐姐都叫我買S1慳返800買其他野好過

如果冇游水同跑步需求慳八舊買apple care同錶帶仲正
做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

S2同s1差得遠唔遠
諗住買黎玩番2年到
做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

S2同s1差得遠唔遠
諗住買黎玩番2年到

#1有講

S2比S1有更強防水(官方表示可以出海/泳池游水,但唔可以潛水/滑浪,請自行衡量風險)
有獨立GPS(即係出街跑步可以唔帶手機,小弟實測過用一個鐘GPS會扣約20%電)
螢幕光S1兩倍
做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

用緊s1 ss 冇病冇痛,不過花晒

做緊學校工
諗緊好無買隻
但成3k有啲肉赤
仲有airpod想買
破產啦xmas

用緊s1 ss 冇病冇痛,不過花晒

S0 呀

S0 呀

S0 呀

S0 呀

S2同s1差得遠唔遠
諗住買黎玩番2年到

#1有講

S2比S1有更強防水(官方表示可以出海/泳池游水,但唔可以潛水/滑浪,請自行衡量風險)
有獨立GPS(即係出街跑步可以唔帶手機,小弟實測過用一個鐘GPS會扣約20%電)
螢幕光S1一倍/螢幕光度係S1兩倍

S2同s1差得遠唔遠
諗住買黎玩番2年到

#1有講

即係其他野都一樣?
好似幾好j
配銀帶或黑鋼都好好j
用緊s0黑鋼配原裝黑米蘭,用到好悶,有冇錶帶推介?
唔用鋼鏈帶,割撚買唔起
唔用鋼鏈帶,割撚買唔起

唔用鋼鏈帶,窮撚買唔起

#1有講

即係其他野都一樣?
好似幾好j
配銀帶或黑鋼都好好j

S2粒cpu勁少少,電多少少(但用gps會扣多d,應該打和?)
最後我都係入手S1
做運動->S2
唔做運動->S1

用緊S2黑式核突蓮蓬版
有GPS踩單車計埋速度同記埋路線圖
練水時又可計圈數好方便

即係其他野都一樣?
好似幾好j
配銀帶或黑鋼都好好j

S2粒cpu勁少少,電多少少(但用gps會扣多d,應該打和?)
最後我都係入手S1

S2 cpu performance 同s1 一樣
依家先發覺出面又多左個post

即係其他野都一樣?
好似幾好j
配銀帶或黑鋼都好好j

最後我都係入手S1

個底好似都有分別

最後我都係入手S1

個底好似都有分別

但唔影響效能?
黑綱織錶帶入手
1600銀好撚肉赤
比左錢先知貴過銀色4舊水
不過我覺得綱織好正
好輕,個磁石扣好方便
想鬆想緊一拉就得

我鍾意一格格個隻黑鋼
黑綱織錶帶入手
1600銀好撚肉赤
不過我覺得綱織好正
好輕,個磁石扣好方便
想鬆想緊一拉就得

自己小心,聽唔少人講話會整花個藍寶石
黑綱織錶帶入手
1600銀好撚肉赤
不過我覺得綱織好正
好輕,個磁石扣好方便
想鬆想緊一拉就得

花撚硬,黑米蘭個面鍍左層DLC(DLC係咩自己google)
DLC會幫塊藍寶石拉花
黑綱織錶帶入手
1600銀好撚肉赤
不過我覺得綱織好正
好輕,個磁石扣好方便
想鬆想緊一拉就得

花撚硬,黑米蘭個面鍍左層DLC(DLC係咩自己google)
DLC會幫塊藍寶石拉花

所以我用果時會好小心戴,用完除果時會換返其他帶先叉電 雖然靚但真係好撚煩,廢事一唔小心整中個mon就仆街

個底好似都有分別

但唔影響效能?

唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞