Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike

巴打,有興趣一齊訂就加teleg傾

https://telegram.me/joinchat/EXj6yAuC0fGws8yn_ZVUoA

呢條link先真

Not exist
去日本買既話,s1用唔用到suica?

巴打,有興趣一齊訂就加teleg傾

https://telegram.me/joinchat/EXj6yAuC0fGws8yn_ZVUoA

呢條link先真

Not exist

https://telegram.me/joinchat/EXj6yEE5Tw2BQCYZD12qUA

呢條link先真

Not exist

https://telegram.me/joinchat/EXj6yEE5Tw2BQCYZD12qUA

試下呢條
點解我用force touch都轉唔到語言覆人msg既

用kaiboard?

用kaiboard?

用語音 手寫版都唔得

用kaiboard?

用語音 手寫版都唔得

手機用kaiboard?
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

爆左mon 知唔知整要幾多錢

Apple care 就五舊幾換翻新
Apple pay幾時連大家樂大快活都有

😢

想問下用手錶俾apple pay係咪無得係手機睇返?

好似係
請問用watch想較聽歌大細聲,飛歌 最快既方法係咪加個播放中既dock???
請問用watch想較聽歌大細聲,飛歌 最快既方法係咪加個播放中既dock???

Yes

好似係

好似係

無得睇番
有無巴絲係tb 買左黑鋼織帶?
qc 如何,想買黎粗帶,有無推介?
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

一睇邊位就出事,原裝邊位有拋光,同黑鋼一樣
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

價錢差咁遠...
一分錢一分貨嘛
但戴落手感唔太差又幾好睇咁就算啦
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

價錢差咁遠...
一分錢一分貨嘛
但戴落手感唔太差又幾好睇咁就算啦

無錯,不過小心斷,我之前有條無啦啦斷左 隻錶跌左落地花尻晒之後先轉原裝
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

如果本身鋁殻咁個扣唔拋光仲襯喎
tb見好多人用鋁殻但配拋光扣
淘寶錶帶終於都到左
整體上唔差

如果本身鋁殻咁個扣唔拋光仲襯喎
tb見好多人用鋁殻但配拋光扣

淘寶鋼帶邊位磨沙所以配不銹鋼會好怪,好似你咁講配鋁就一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞