Apple Watch 用家討論區之重覆問答

451 回覆
6 Like 0 Dislike
小弟打算買s2金框,襯mid-night blue膠錶帶,大家覺得點?但多咗條尼龍錶帶唔知點處置

呢part 真係好弱智...搞到最後我都係用返phone pay 可以睇番record 算...

用Watch係咪一定要㩒兩下

其實按兩野遞手快過你摷電話再打指摸
iphone個apple pay其實有少少鳩,尤其佢update左ios 10之後
未遞到埋去放手指會解左鎖,解左鎖遞召喚唔到張卡出黎
又要lock過再隊埋去
如果你話拎定出黎再打定指模,我用watch按兩野已經快過你

其實只要部電話個nfc位sense到部卡機,就會自動彈個Apple pay出黎
唔洗再lock機禁兩下

iphone個apple pay其實有少少鳩,尤其佢update左ios 10之後
又要lock過再隊埋去

其實只要部電話個nfc位sense到部卡機,就會自動彈個Apple pay出黎
唔洗再lock機禁兩下

智能電話呢樣野呢
就真係好得意

為人類帶來好多方便

但係又唔係咩人都適合用
尤其係d冇智慧既人

又要lock過再隊埋去

唔洗再lock機禁兩下

就係試過解左screen隊埋去無反應

又要lock過再隊埋去

唔洗再lock機禁兩下

智能電話呢樣野呢
就真係好得意

為人類帶來好多方便

但係又唔係咩人都適合用
尤其係d冇智慧既人

又要lock過再隊埋去

唔洗再lock機禁兩下

就係試過解左screen隊埋去無反應

以我所知呢個功能係冇得off
就算擺埋去八達通入閘舊嘢都會照開wallet
不論部機locked或unlocked

between 我見過有人瘋狂用個iphone機背掃都detect唔到
希望你知道nfc chip係喺機頂
我知係機頂
岩岩實測係unlock狀態彈到出黎
nike 條帶真係好肉酸 但好舒服

到左了
準備拆
好緊張

條帶好硬
戴上手唔舒服

料方面都應酬唔係靚野

條帶好硬
戴上手唔舒服

料方面都應酬唔係靚野

條帶好硬
戴上手唔舒服

料方面都應酬唔係靚野

唔係掛 咁貴

條帶好硬
戴上手唔舒服

料方面都應酬唔係靚野

唔係掛 咁貴

淘寶料

唔係掛 咁貴

淘寶料

唔係呀嘩

唔係掛 咁貴

淘寶料

之前見巴打話戴一排會軟返

唔係掛 咁貴

淘寶料

買左呢條amber gray from nomad
點解d 料好似都唔同?
戴左一星期度,係軟左,但都係唔太舒服,特別個扣位,睇下一個月會唔會好d

淘寶料

買左呢條amber gray from nomad
點解d 料好似都唔同?
戴左一星期度,係軟左,但都係唔太舒服,特別個扣位,睇下一個月會唔會好d

自膠,放大睇好似又一樣,就咁望一度以為係類似麂皮feel

唔係掛 咁貴

淘寶料

唔係呀嘩

放左上英文網
成件事好似高級左
有無巴打知香港邊度得買呢粒充電器鎖匙扣
幾正

淘寶料

唔係呀嘩

放左上英文網
成件事好似高級左

伏咗

唔係呀嘩

放左上英文網
成件事好似高級左

伏咗

你有買?

淘寶料

唔係呀嘩

放左上英文網
成件事好似高級左

我就係買過淘寶覺得唔ok
先睇下nomad有冇轉機
一機中伏
我想問有冇人試過裝storcard
我開左之後 唸住scan個mon張barcode
但個mon自己識左
根本大多數都係大陸貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞