[iOS/AN]Puzzle&Dragons[181]山本大介是無辜的

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
啱啱睇完116,係咪悟空變左超本能後得個迴避率100%咁大把,咪啫係成部垃圾突擊自由敢達咁

仲有17分鐘俾維c 9up
啱啱睇完116,係咪悟空變左超本能後得個迴避率100%咁大把,咪啫係成部垃圾突擊自由敢達咁

都係想睇象帕同巴朵斯多d
睇錯巴朵蘭恩

準備應付里布里安第N次衝激
https://lihkg.com/thread/474112/page/1

我發覺呢個post 何來呢兩隻字全部改做關蛇一樣講得通...
冇大哥哥唔抽
冇大哥哥唔抽

合體定未合體版
冇大哥哥唔抽

合體定未合體版

廢課會唔抽😂

準備應付里布里安第N次衝激

啱啱先知新個隻龍玫格鬥驚有堆超藍玩,正
個post又死
個post又死

未 仲有禾
橙 就係有你先死
橙 就係有你先死

駁唔到
橙 就係有你先死

駁唔到

樓上係雞
呢度有冇青比PCCW挑逗裝10G光纖? 佢地報幾錢?
pad終於淪落到要同鋼鍊合作

仲未有火影姐係未執

仲未有火影姐係未執

火影?

仲未有火影姐係未執

火影?

今晚9點停止營運啦 (好似)
套JL改名做Superman外傳啦 鋪墊成粒鐘 Superman一出場就秒boss
火影世界第一
套JL改名做Superman外傳啦 鋪墊成粒鐘 Superman一出場就秒boss

You can't save the world alone‼️
天黑黑 聽朝世界到處也哭了

BM::禾地唔夠抽牙!用超立方去救翻超仔啦!
WW:反對!萬一超仔比外星人控制左典攪!
BM:收嗲啦死八婆!之前你死左條仔收山左成百年,宜家出乜撚野聲呀!
AM:我都反對!
BM:收嗲啦賣魚勝!之前你扮撚晒野乜都唔理攪到比人搶左粒石,宜家出乜撚野聲呀!

之後超仔醒翻,一個秒5個,仲對住BM話:我記撚得你,講比我聽你會唔會流血!
成班JL:(話屌咁撚少氣嘅條外星人二世祖!)

BM:h..e..l..p.. m..e.. M..a..r..t..h..a~~~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞