[iOS/AN]Puzzle&Dragons[181]山本大介是無辜的

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
牙鐵
阿鐵好波
牙鐵買到ps4未😂
牙鐵買到ps4未😂

😂
牙鐵買到ps4未😂

yes
😂
牙鐵買到ps4未😂

😂

又笑

🤣🤣🤣🤣
我關心我老死咋
做咩啫你地
我關心我老死咋
做咩啫你地

你老死3萬蚊
牙鐵資助山本callg
我關心我老死咋
做咩啫你地

天助大介
大介有得保釋啦
我以前以為男仔就算樣柒都好, 只要生得高 比例好身材正正常常, 識著衫既話, 係一個圈子既男性入面黎計, 都會令女仔覺得係比較吸引既一位
我拎自己黎講, 自問樣真係唔掂 而且D頭髮又生得勁柒 天生卷 D陰又稀疏 又乾到好似雜草咁, 試過自己係屋企搞個頭搞幾個鐘 係咁試都整唔到個靚既髮型, 所以次次都戴帽摭醜算, 單純以面部同埋頭髮黎計既話 10分滿分我淨係比到自己3分
但係我對自己身型同衣品都幾有自信, 本身181高, 加上鐘意著籃球鞋, 所以通常處於184-185cm左右, 雖然冇操肌肉 但係本身比例唔錯 手長腳長 膊頭橫, 算係carry到衫既, 著衫似韓仔果種style
以我自己學校黎講, 同堂果d人好多都係矮仔得16x - 175, 我應該係最高或者top2, 我唔係話高就大撚哂萬人迷, 但係果班矮仔都冇個靚仔啦 而且好多都毒 著訓覺衫拖鞋 個頭又唔梳下就返學果種, 以外在條件黎講我點都唔會差過佢地, 但點解佢地咁受女仔歡迎 成班有傾有笑, 而我就開學咁耐比人邊緣咁耐, 一個女仔都冇同我講過野, 而且從來望都唔望自己一眼 好似當我唔存在咁 總之就覺得自己極度被邊緣化啦
雖然我性格好撚毒, 成日唔主動同人講野 而且又面癱唔識笑, 但係起碼我諗唔到自己做過d咩乞人憎或者對人唔好先啊
有冇人可以幫手分析下我個case? 大學呢幾年係人生最後既青春, 唔想毒到畢業啊
all in咗阿仙奴
所得款項會全數G持大介

阿仙奴今場掂喔

掂過switch肥花少少

2:0

對面=switch肥花

雲爺爺=me

啱啱瞓醒拜神
懷念大介
🤔
🤔

🌬
🤔

🌬

⩑'ə'
曼聯仲柒過牙寵
斬呀!
斬呀!

盧卡古要再培訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞