PS4女神異聞錄5中文版討論區7暨日系RPG上佳之作

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

雙子我normal過左 反而獵殺者normal我過唔到

獵殺者除咗用感冒絕望殺仲可以正規打贏咩?
雙子我challenge贏

咩雙子?

點會連雙子係邊個都要問...

我好奇,乜有得打咩,好似無印象打過

https://www.youtube.com/watch?v=kJNe6ojKh9E

其實可以帶4條友入去打點解要單挑

我都係單挑
因為有挑戰性 同埋 型

仆街,醒唔起仲未打雙子
雙子係二週目一開波有得打定要等到後段?
雙子係二週目一開波有得打定要等到後段?

好似有印象空間之後

咩雙子?

https://www.youtube.com/watch?v=kJNe6ojKh9E

我都係單挑
因為有挑戰性 同埋 型

單挑+1
同埋其他人成俾boss critical好煩

咩雙子?

我都係單挑
因為有挑戰性 同埋 型

單挑+1
同埋其他人成俾boss critical好煩

係 佢地會有弱點 單挑睇岩時機零弱點
請大家投Persona 5 一票
只要大家Google search 「The Game Awards Vote」
就會見到點vote

投票詳情可參考:

https://www.hk01.com/科技玩物/134458/THE-GAME-AWARDS-2017-候選名單公布-年度最佳遊戲人人可投票
只要大家Google search 「The Game Awards Vote」
就會見到點vote

投票詳情可參考:

https://www.hk01.com/科技玩物/134458/THE-GAME-AWARDS-2017-候選名單公布-年度最佳遊戲人人可投票

我一早投咗 有p5投p5
就會見到點vote

投票詳情可參考:

我一早投咗 有p5投p5

投左

有冇人同我一樣覺得好似雙葉

有冇人同我一樣覺得好似雙葉

覺 似splatoon加雙葉
依度有幾多人已經白金左?

前晚白金左,200小時破二週目
依度有幾多人已經白金左?

白金咗好耐喇

搵日的起心肝開二周目衝白金

二周目+白金左之後好空虛

到宜家都未無開過PS4 等緊人中極2

但有地平線同nier未爆

仲有隻DQ11

打唔切
玩咗三十幾個鐘 冇睇攻略 想問想合源義經的話大概幾時先可以準備

我同身邊既fd玩到爆機接近100個鐘 30幾個鐘你劇情去到邊度?
否則 好難答你幾時準備

雙葉殿堂解咗一半左右

咁你開始做好全面準備, 雖然隻game遊戲日子去到12月31日先完
但你後期既自由時間唔會好似前期咁多
所有支線, 小精靈圖鑑, 印象空間果D都預備一下

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

一週目唔好打得太有效率,如果唔係就會開唔到雙葉 250
我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世
玩咗三十幾個鐘 冇睇攻略 想問想合源義經的話大概幾時先可以準備

我同身邊既fd玩到爆機接近100個鐘 30幾個鐘你劇情去到邊度?
否則 好難答你幾時準備

雙葉殿堂解咗一半左右

咁你開始做好全面準備, 雖然隻game遊戲日子去到12月31日先完

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

否則 好難答你幾時準備

雙葉殿堂解咗一半左右

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

雙葉殿堂解咗一半左右

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

我都覺

雙葉殿堂解咗一半左右

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

我都覺

講緊你!

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

我都覺

講緊你!

我未話我都覺囉!

一完工廠就冇乜時間

Ok唔該巴打

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

我都覺

講緊你!

我未話我都覺囉!

嬲!
終於打爆 ,第一次玩呢個系列既game,唯一可惜既係男主好少出聲 ,把聲好好J
終於打爆 ,第一次玩呢個系列既game,唯一可惜既係男主好少出聲 ,把聲好好J

男主真係好型

我就係失敗嘅例子

我二週目刷左兩日先刷到
我覺得佢仲煩過P4理世

on9

我都覺

講緊你!

我未話我都覺囉!

嬲!

我on9妳都嬲

上集男主又係啞一樣

上集男主又係啞一樣

重點係無咩野講都搵大牌配
石田 浪川 福山

上集男主又係啞一樣

重點係無咩野講都搵大牌配
石田 浪川 福山

動畫對白應該多幾十倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞