PS4女神異聞錄5中文版討論區7暨日系RPG上佳之作

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
醫生max 咗,點樣call 返佢出來happy
60lv hard碌過左 用蘭達同佢鬥磨 冇特燈配招 冇乜搞過
你係地圖, 四軒茶屋果個站按正方掣如果見到max果個字既icon 可以去搵佢約佢去街街
開頭係真係玩成日停唔到手 但有排要考試停晒之後都少開番,呢兩日的起心肝爆埋佢 諗住再買p4g黎玩 大家建議我玩game定睇佢動畫算?因為玩完p5番去psv玩p4果啲畫質有啲感覺唔自然
11月24號
已經有幾個max左
咁有排, 最後拎貴重品
貴重品會帶落二周目,可以一開始有佢地既一項能力
岩岩開始玩,個校長成個龜頭咁既
終於新年前爆機 123個鐘
好耐都未試過煲機煲得咁犀利

故事真係幾好
但淨計ending
nier 個結局比較好

good game
玩緊ps2 p4, 又入精神時間屋
最近拿返隻p5想白金佢,點知玩到10月先發覺中左bugs觸發唔到之前三島其中一個任,好想死
應該唔係bugs 你miss左邊個任?
好大可能係你收少左一封sms 如果係咁就無辦法, 所以二周目衝白金既話每個月揀一格slot save先穩陣
個任係rank4之後第2日收
我懷疑係有強制event搞到收唔到
搞到我睇唔哂書,開唔哂景點,做唔哂任,miss成3個
而家我打完雙子同開哂所有persona當白金左
你試下對一對呢個網睇下差邊一個
http://spwiki.net/persona5/wikis/248.html
睇下我幫唔幫到你, 因為我之前都以為Bug左個任, 但原來無事
こんにちは地獄のアルバイト <-呢一個,我google過都有人試過bug左冇出過任
Nier既ending係哲學神級
但P5既ending都唔差,關乎人格心理學同埋社會集體潛意識,呢個post第十一、十三頁我貼過關於塔羅牌「阿爾卡那」順位由愚者順位走到去尾二「審判」,通過審判先去到最後一張牌「世界」

所以如果一周目COOP Max晒,成個結局既體會會好完美
其實點解Anna 可以著紅色legging 返學?
好似話佢係外國人(英文版學生交談提到佢係foreigner?)
係咪有特權權權權?係咪大撚晒晒晒晒晒?
龍司直情著件頹 T 返學添啦⋯⋯
各位新年快樂
唉 要等到4月 5月
果陣我只買左輝夜, 全角色主題包, 同埋一套時裝
輝夜其實夠晒用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞