PS4女神異聞錄5中文版討論區7暨日系RPG上佳之作

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
我隻mona到手了 幾靚仔

有冇圖

upload唔到

唔係有all out attack個背景咩??

有呀,未整

好撚正

有冇圖

upload唔到

有呀,未整

好撚正

邊個 website 訂?有冇其他角色?
好想要真同佑介個總攻擊 pose

upload唔到

有呀,未整

好撚正

半年前喺精品訂

upload唔到

有呀,未整

好撚正

半年前喺精品訂

精品有咩?我係五月果到訂
而家要訂就一定冇 去信和問人有冇現貨啦

有呀,未整

好撚正

半年前喺精品訂

精品???
支線任如果出現左目標人物
仲會唔會過期?
支線任如果出現左目標人物
仲會唔會過期?

你講印象空間?唔會過期

有呀,未整

好撚正

半年前喺精品訂

精品???

精品都唔識
鋪頭名嚟 賣模型figure玩具
Persona 5 香港係咪冇得買美版

我有美版想要日版

香港都買到日版喎(好似),唔通巴打你喺美國

美國絲

Amazon 啦 貴double 左右姐
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版
結局雖然好正 不過好似好多伏筆未講
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版

係呀 集集都會一年左右之後出完整版
但我估應該最起碼都要動畫出晒之後先會有消息
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版

完整版
我要溝埋新島冴晚晚姐妹丼
正常會補完D劇情 ...
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版

完整版係咪會多左劇情?

希望佢俾多啲後期戲份杏同龍司,佢地後期變左咖呢啡
Coop max之後仲有得約對方
會唔會有特別野發生
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版

完整版係咪會多左劇情?

no 龍司有做到野 杏就真係
Coop max之後仲有得約對方
會唔會有特別野發生

呢個真係唔知⋯⋯
第一次玩呢個系列
P5之後係咪會出完整版

完整版係咪會多左劇情?

no 龍司有做到野 杏就真係

係,龍司都叫做型左一下,杏真係
凱薩琳出完整版
可以約佢去唔同景點拍拖
之後會有d新對白咁樣囉
凱薩琳出完整版

之前仲諗住買隻ps3版 依家唔駛了
見D art work 咁正忍唔住dl 左p4 ps 2玩,想問下同黃金版有咩唔同?
Persona 5 香港係咪冇得買美版

我有美版想要日版

香港都買到日版喎(好似),唔通巴打你喺美國

美國絲

Amazon 啦 貴double 左右姐

之前 Black Friday 半價買
而家後悔冇買日版
仲要係買咗 digital download 冇得賣追出去
想問支線任務
係學校無端端話用盧布朗黃色電話比個miss 究竟乜意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞