PS4女神異聞錄5中文版討論區7暨日系RPG上佳之作

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
成個故事真係無得頂
玩完我都空虛同失落左一陣
隔多陣打二周目囉
鐘意p5 更鐘意本家
個頭溝女 呢頭分屍條女 種反差感正到仆街
本來上年4月可以極速爆機 去到最後面12/24嫌太麻煩又唔係幾夠打又無得走返出去加上後面睇咗youtube片知道咗少少劇情搞到無咩心機打
去到今時今日太得閒開返隻game玩 終於打爆機了 細心追返啲劇情真係好正 個故事真係一流簡直完美
我都係兩邊都鍾意

不過樓上好多ching都係p4p5開始玩
未必會buy本家黑暗風姐
就好似有啲本家死忠都唔鍾意p系列咁歡快一樣
我買既最大原因都係佢減左價

今晚終於完一週目了
想問下修學旅行之前有無咩一定要做左先?
隻game有時都幾煩,唔想跟攻略玩,但又驚會miss左d野
Push
最近啱啱玩完p5
對p4動畫有興趣
但係發現有分p4同p4g
係咪兩個都要睇?同埋想知觀看順序
好在最後你都無miss左呢隻好遊戲
我係P5G出之前應該會再打多一個周目
今次想揀奧村春
一周目其實隨心玩就得架喇 反正無可能一周目白金到既 唔會話Miss左d咩
唯一要注意既係三島既sms一見到要即刻睇
其餘一周目請enjoy

btw我身邊d fd 好多玩到最後都無去秋葉原個女僕餐廳 佢地連有都唔知
p4先, 再睇p4g
因為p4g會加入左一個新角色
P4既話我係個post既第二頁有貼link

https://www.youtube.com/watch?v=tk2eUGISZpk呢首真係10分滿分

次次好攰果陣聽完真係有返晒energy
我返工果程朝朝都播ost d歌 真心隻隻都勁鍾意
keep唔keep亞森對故事有冇影響?
利申:暫時淨係打咗一週,一有得合體就合走咗亞森
放心
無影響
devil survivor系列好似仲絕望,devil survivor1同 2有漢化高清上ps4就好
如果動畫做得好既話相信會有更多人入坑
屌隻game真係好撚好玩
成日想係第一週就溝哂啲女
但係又唔想係睇攻略劇透
要睇左P4A先,因為P4GA係粉絲向動畫
如果無玩game同無睇P4A既造,你睇睇下P4GA會發現點解突然間又多個同伴
事實上係因為P4GA主力講瑪莉,SKIP哂啲地城攻略
亞森真係廢撚到仆街,升lv無新技學
我呢啲堅持用主角P打爆機既人去到雙葉關終於都頂佢唔順買左隻禍津伊邪那岐返黎換走隻垃圾森
其實放棄部份COMMU唔升滿你係絕對溝得哂9條女
如果都仲係唔放心咪剩係睇對話選項點揀
巴哈有人1周全滿coop仲剩20日
不過一周都係自己玩啦 睇攻略好無癮
其實有無人按劇情發展把P4A同P4GA連埋一齊睇
唔打啦 coop 爆左就算,再打個時就係 出 P5威力加強版時(有得溝新島牙,整個姊妹丼 )

結局真係好諷刺,最尾大家集氣好似好熱血,去到100%支持,其實都係個終極boss 咁講,求撚其搵野信住先,希望呢個得就算,世界變返正常就算。一變返正常就拋棄怪盜團,話撚之佢
咁樣睇會好影響體驗,因為兩套動畫唔同製作公司
交叉住睇畫風唔同會好怪
亞森要用到真係要自己升得好好先得
唔係嘅話真係廢到喊
sor 應該係 雙葉>all
爆機了 ,有D空虛感,玩左100小時
支持雙葉 all
成個故事真係無得頂
玩完我都空虛同失落左一陣
隔多陣打二周目囉
唔打啦 coop 爆左就算,再打個時就係 出 P5威力加強版時(有得溝新島牙,整個姊妹丼 )

結局真係好諷刺,最尾大家集氣好似好熱血,去到100%支持,其實都係個終極boss 咁講,求撚其搵野信住先,希望呢個得就算,世界變返正常就算。一變返正常就拋棄怪盜團,話撚之佢

其實我覺得最尾個到好數碼暴龍奧米加劇場版既feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞