[BL] 從今開始做賢妻了的討論區 (43)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
小腸成日抽小便水 暗暗同小便示愛 仲有便腸D對話真係好似互flirt緊 呢個真係唔係我ff嚟架

佢邊有暗暗同我示愛

簡直癡心情長劍

我真係恭喜你呀
小腸成日抽小便水 暗暗同小便示愛 仲有便腸D對話真係好似互flirt緊 呢個真係唔係我ff嚟架

佢邊有暗暗同我示愛

有呀 上次咪話你地係楊承琳同小豬關係囉 你屌完佢跣你後
佢之後就無啦啦派你卡煞有介事咁澄清

佢真係好驚你嬲
頭先又係 問佢兩次關於你既野 只敢回表情

覺得唔需要講到咁白留俾你地ff咪覆表情

好啦好啦 係我ff多左
最緊要都係你哋兩個感情要好

便腸cp ff終止

做好朋友都好

佢邊有暗暗同我示愛

佢真係好驚你嬲

好啦好啦 係我ff多左

便腸cp ff終止

佢哋cp好萌
一個分明好怕另一個嬲
腸腸返嚟可能會打死我地

佢邊有暗暗同我示愛

佢真係好驚你嬲

好啦好啦 係我ff多左

便腸cp ff終止

佢哋cp好萌
一個分明好怕另一個嬲

邊個好怕邊個嬲?
腸腸返嚟可能會打死我地

半點任腸腸摸補番數
腸腸返嚟可能會打死我地

我反而好想知佢會講啲咩 (花生)

好cute cute
腸腸返嚟可能會打死我地

可能多謝我地神助攻

佢邊有暗暗同我示愛

佢真係好驚你嬲

好啦好啦 係我ff多左

便腸cp ff終止

佢哋cp好萌
一個分明好怕另一個嬲

邊個好怕邊個嬲?

佢怕你嬲
腸腸返嚟可能會打死我地

你D回應明拒絕 一D水都唔放 佢真係對你有意都唔夠膽講 實話唔係無呀之類
腸腸返嚟可能會打死我地

你D回應明拒絕 一D水都唔放 佢真係對你有意都唔夠膽講 實話唔係無呀之類

對唔住囉
咁我係覺得我同佢都係咁諗嘛
腸腸返嚟可能會打死我地

對唔住囉

你想食花生 就唔好咁明顯拒絕嘛
腸腸返嚟可能會打死我地

半點任腸腸摸補番數

便便係你後面望緊你
腸腸返嚟可能會打死我地

得你可以治到佢
便便保護我地
腸腸返嚟可能會打死我地

半點任腸腸摸補番數

便便係你後面望緊你

便便想摸都可以摸
腸腸返嚟可能會打死我地

得你可以治到佢
便便保護我地

岩呀 未見過小腸屌小便
腸腸返嚟可能會打死我地

對唔住囉

咁佢都派過卡俾我

好cute cute

諗起不要隻比超

生死未卜
腸腸返嚟可能會打死我地

對唔住囉

咁佢都派過卡俾我

派卡小兒科啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞