[BL] 從今開始做賢妻了的討論區 (43)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
受傷後首現身!欣宜撐住拐杖開工
https://lihkg.com/thread/469123/page/1?ref=ios
冇事就好

蕉有隻胺基酸可以用嚟整瞓覺用既褪黑色素 但要同碳水化合物一齊食 呢隻胺基酸先可以跑贏其他胺基酸走入腦入面合成隻色素 但我冇試過唔知功效如何

你係咪讀食物營養學

唔係呀 不過讀理科 呢D野會比較知多少少

原來雨b讀理科 好襯你

好似戴眼鏡cool cool地 有粒痣係眼角位 成個形象

我覺得係黑中分直髮 成日揸住本書 戴眼鏡唔多笑嘅女學霸

除咗做學生果陣成日手會攞住本書外 其他全錯
瞓到點幾兩點自然醒 好幸福呀

蕉有隻胺基酸可以用嚟整瞓覺用既褪黑色素 但要同碳水化合物一齊食 呢隻胺基酸先可以跑贏其他胺基酸走入腦入面合成隻色素 但我冇試過唔知功效如何

瞓覺用嘅退黑色素即係咩

即係身體合成既物質會令你眼瞓

咁有多d咪可以訓到 話俾我朋友知先

道理上係 但每人吸收代謝能力都唔同唔可以一概而論 正如有D人飲咖啡同茶會精神 有D就無效
上水

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

支持您行第一條路
向sean cody出發
上水

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

侵侵唔好呀
最多半點俾飯你食
上水

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

我以為侵讀書好叻
你呢d係咪專科所以冇得補考?
你叫肉丸去拍 養你

瞓覺用嘅退黑色素即係咩

道理上係 但每人吸收代謝能力都唔同唔可以一概而論 正如有D人飲咖啡同茶會精神 有D就無效

原來係咁
但都叫佢試下先 好勁呀雨b
https://lihkg.com/thread/469123/page/1?ref=ios
冇事就好

抬上山可以食到幾多日?

夠成村人食

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

我以為侵讀書好叻
你呢d係咪專科所以冇得補考?
你叫肉丸去拍 養你

賣肉丸落火坑
去重慶大廈

臨訓飲野會去廁所
女留學生東京被殺 室友被轟見死不救
https://lihkg.com/thread/468273/page/1?ref=ios

仆街到想咒撚死佢

屌好撚慘 勁仆街囉屌

好撚無恥屌佢老母
成家都係賤人
應該要滅種

支那人真係好撚仆街

認真返學

trump

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

支持您行第一條路

人地唔請就唯有第二條路

去日本囉 coat應該請

你係咪都就考試

今次再衰就得兩條路
1. 拍gv
2. 跳樓死

支持您行第一條路

人地唔請就唯有第二條路

去日本囉 coat應該請

唔比日本仔屌

寧死不屈

瞓覺用嘅退黑色素即係咩

原來係咁
但都叫佢試下先 好勁呀雨b

唔洗咁客氣
所以食多D生果同菜係真係對身體好會健康 但茶b唔鍾意食

臨訓飲野會去廁所

牛奶都有呢隻令人眼瞓既胺基酸
冇事就好

奈子召喚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞