[BL] 從今開始做賢妻了的討論區 (43)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

蕉有隻胺基酸可以用嚟整瞓覺用既褪黑色素 但要同碳水化合物一齊食 呢隻胺基酸先可以跑贏其他胺基酸走入腦入面合成隻色素 但我冇試過唔知功效如何

蕉有隻胺基酸可以用嚟整瞓覺用既褪黑色素 但要同碳水化合物一齊食 呢隻胺基酸先可以跑贏其他胺基酸走入腦入面合成隻色素 但我冇試過唔知功效如何

你係咪讀食物營養學

你係咪讀食物營養學

瞓唔著

點算 你係咪諗之前諗好多嘢咁

真係諗好多野
睇嚟要搵D悶到嘔嘅書試下解唔解決到問題

me2
成日都瞓唔到 就算瞓到都會發夢繼續
但平時朝早都諗唔到野

同你一樣
瞓到發好多夢但又知道自己瞓緊覺
BTW貓貓攬住貓貓夫就瞓到

唔會 會熱死
我好怕熱 一掂到佢就會瘋狂出汗
然後攬住會扯 點瞓

啪啪完先攬住訓咪唔會咁易

事實證明唔會 半夜攬都係會
上水

咁早上水既
上水

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪讀食物營養學

唔係呀 不過讀理科 呢D野會比較知多少少

瞓覺用嘅退黑色素即係咩
女留學生東京被殺 室友被轟見死不救
https://lihkg.com/thread/468273/page/1?ref=ios

仆街到想咒撚死佢

你係咪讀食物營養學

原來雨b讀理科 好襯你

好似戴眼鏡cool cool地 有粒痣係眼角位 成個形象

瞓覺用嘅退黑色素即係咩

即係身體合成既物質會令你眼瞓

日本版台灣版都正 反而最差係廣東話

矢島晶子完美演繹到個種猥瑣感

台灣係另一種感覺
多左做嗲既細路感(?)
小新係暖男

廣東話版個笑聲好正
但台灣版聽唔慣

半點把聲正D

你冇理由聽過我把聲嫁bo

半點同腸腸唔係私交見過面㗎咩?

你係咪讀食物營養學

原來雨b讀理科 好襯你

好似戴眼鏡cool cool地 有粒痣係眼角位 成個形象

我覺得係黑中分直髮 成日揸住本書 戴眼鏡唔多笑嘅女學霸

Match
上水

咁早上水既

認真返學

trump

你係咪都就考試

瞓覺用嘅退黑色素即係咩

即係身體合成既物質會令你眼瞓

咁有多d咪可以訓到 話俾我朋友知先
女留學生東京被殺 室友被轟見死不救
https://lihkg.com/thread/468273/page/1?ref=ios

仆街到想咒撚死佢

屌好撚慘 勁仆街囉屌

好撚無恥屌佢老母
成家都係賤人
應該要滅種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞