[BL] 從今開始做賢妻了的討論區 (43)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
正皮了
潛水了
晚安了

粉b 晚安

晚安
留名
狼人

話說 我到依家都仲未睇慣不要b依個名
每次見到都覺得野生捕獲新人一個..

而家係不要
甘b放心J

冇呀
我係依個post已經學識左要起左人底先
好彩不要b成日開假膠post先醒起係不要b

總之成日見到收嗲 姨姨 嬸嬸 肥婆都係不要

仲有一拳一個
猛一
頭先個po ko b 粉b 同樂b都喺度十分安全 但估唔到會係半點開

貓貓
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

永遠的不敗傳說絕劍有紀醬
留名
狼人

而家係不要
甘b放心J

冇呀
我係依個post已經學識左要起左人底先
好彩不要b成日開假膠post先醒起係不要b

總之成日見到收嗲 姨姨 嬸嬸 肥婆都係不要

仲有一拳一個
猛一

總之串柒柒就係佢
頭先個po ko b 粉b 同樂b都喺度十分安全 但估唔到會係半點開

因為半點做賢妻要話俾全世界知
正皮了
潛水了
晚安了

粉b 晚安

晚安

粉b ~ 願初瓏陪你入睡~
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

負皮
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

有紀
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

果然係傻㗎
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

有紀

聖母聖詠

貓貓

貓貓頭先潛左係咪去會仔仔呢
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

一於改名叫永遠不敗的中二B
https://lihkg.com/thread/468367/page/2?ref=android
陶大宇加盟迪迪尼

阿me呀!
https://lihkg.com/thread/468367/page/2?ref=android
陶大宇加盟迪迪尼

屌笑撚到仆街

點解我睇唔明
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

有紀

聖母聖詠

細佬唔好
狼人

新人lm

你一個月後要改咩名

果然係傻㗎

鬧我就得 如果鬧有紀永遠唔同你講嘢
陶大宇加盟迪迪尼

屌笑撚到仆街

點解我睇唔明

下 你認真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞