[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (21)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
岩岩上車 係灣仔
On9 塞到扑街
岩岩上車 係灣仔

巴士定村巴

長青隧道間封

九龍灣邨巴仲係九龍灣塞緊

觀塘村巴行左落啟晴果邊
而家去緊太子道

行亞皆老街可能同照行差唔多

太子道應該會上荔枝角道或西九走廊

睇佢行完啟晴出黎點行,之前個村巴司機兩邊都行過,果堆紅綠燈...衝落機隧最好

啟晴唔知點轉轉左的太子道,由東行到去九龍城上左條我唔知叫咩橋,而家落左橋繼續行太子道西

而家響荔枝角道
去左南昌?

出去行3號仔
過左黃大仙終於順番
村巴急改行荃灣路入下路中,唉

九龍灣邨巴仲係九龍灣塞緊

觀塘村巴行左落啟晴果邊
而家去緊太子道

睇佢行完啟晴出黎點行,之前個村巴司機兩邊都行過,果堆紅綠燈...衝落機隧最好

今日邨巴照入龍仔
機隧出要塞紅磡都唔係講玩

太子道之後好多行法

6點前冇問題,6點後就...我果部都係照行
過左黃大仙終於順番

前面仲有長青隧道 汀九 例位等緊你
屯公又塞
好彩今日收早,4點屯公順到hihi

觀塘村巴行左落啟晴果邊
而家去緊太子道

啟晴唔知點轉轉左的太子道,由東行到去九龍城上左條我唔知叫咩橋,而家落左橋繼續行太子道西

而家響荔枝角道
去左南昌?

出去行3號仔

好似經大角嘴,見到去批發市場牌,之後行緊三號仔下面,跟住點行就唔理了,都係得果幾條路返大西北
過左黃大仙終於順番

前面仲有長青隧道 汀九 例位等緊你

長青又咩事

而家響荔枝角道
去左南昌?

出去行3號仔

好似經大角嘴,見到去批發市場牌,之後行緊三號仔下面,跟住點行就唔理了,都係得果幾條路返大西北

衝落荃灣路再行下路啦,屯公仲塞緊
九龍灣收工 今日做懦夫
老龍屯公二穿一
荃灣路落下路塞到仆街
又有打尖撚頂返去葵青
屯公又塞

塞到hihi 過左長青4個字到未見到汀九
長青隊尾
已拉手掣
屯公又塞

塞到hihi 過左長青4個字到未見到汀九

仲未入長青
照上 訓左佢
九龍灣收工 今日做懦夫

一個鐘長青都未到

而家響荔枝角道
去左南昌?

出去行3號仔

行三仔下面可能入貨櫃碼頭去昂船洲
九龍灣收工 今日做懦夫

一個鐘長青都未到

same
1812開車,1855到碼頭
九龍灣收工 今日做懦夫

一個鐘長青都未到

same

我都係 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞