[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (21)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今日OT坐黑夜邨巴 龍仔無乜車屯公無炒車 半個鐘係九龍灣就返到西涼
果然冇開錯
幾個濕滑嘅司機就推爆post
一開post就炒車炒到1001
咁夜都仲見到呢個post
留個名先
今日OT坐黑夜邨巴 龍仔無乜車屯公無炒車 半個鐘係九龍灣就返到西涼

其實邊度有村巴?觀塘邊個位停?
今日要OT七點先走 點知個post就快爆

誓不OT

返工兩大原則
1. 不OT
2. 坐巴士

永不OT 真男人
Senior manager 坐係我後面
我照準時走
之後 佢玩報串 同我呀頭講
但呀頭都無話我

交信後 仲想我OT!?
我一定屌到佢上天花
有無屯巴絲知道朝早架258P出觀塘邊個站先開始無位坐?

誓不OT

返工兩大原則
1. 不OT
2. 坐巴士

永不OT 真男人
我照準時走
但呀頭都無話我

交信後 仲想我OT!?
我一定屌到佢上天花

準備交信 理撚得佢
你迫我OT咪hea做,原本兩三個鐘做完嘅嘢我就拖到 claim埋你飯錢的士錢兼第二日大條道理遲返

吹咩

多數就係觀塘碼頭開出黎
AXA附近或者偉業街迴旋處 有啲人無啦啦企係到排隊就係

誓不OT

返工兩大原則
1. 不OT
2. 坐巴士

永不OT 真男人
我照準時走
但呀頭都無話我

交信後 仲想我OT!?
我一定屌到佢上天花

準備交信 理撚得佢
你迫我OT咪hea做,原本兩三個鐘做完嘅嘢我就拖到 claim埋你飯錢的士錢兼第二日大條道理遲返

吹咩

OT有補水 我會睇幾錢先
如果1.5-2倍 可以考慮 半個鐘左右

我衣間公司無補水
仲要覺得OT係正常 成間公司得幾個人準時走(大約10%左右)
人工又唔高

多數就係觀塘碼頭開出黎

碼頭太遠
我係創世之城
Lm

多數就係觀塘碼頭開出黎

碼頭太遠
我係創世之城

偉業街絲寶附近有站
果然一開新post就極單大野谷爆個舊post

元朗天水圍出旺角一條村巴都無
得返條死人爛鬼68X 69X 268X 265B
屌你老母260x
成日放工可以結界消失幾班車
260X 真係地獄
屯門去尖咀唯一路線
但車極少
滿坐 飛站 又無車
講真 我行返佐敦 坐60X算

圍城撚表示經常行上佐敦搭268X
一嚟269B真係好撚貴
而且咁啱轉到265M仲快過直接搭269B
搭緊車返屯門,上連登見到呢個post ,架車就停左係葵涌碼頭,究竟咩事?

元朗天水圍出旺角一條村巴都無
得返條死人爛鬼68X 69X 268X 265B

而且圍城線狗巴真係做得好撚垃圾
呢個世界真係有競爭先有進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞