[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (21)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
吐公已撞
又係快線啲私家車

九龍東出口前寶馬自炒
屌你大直路都炒揸乜撚車啊
高鐵地盤日日都塞到仆街
香港人骨子𥚃 就是中國人
https://lihkg.com/thread/473618/page/1?ref=ios

交通塞車Post 一大班人屌窮人揸車 阻交通 撞車叫人死全家。
都痴撚線 人地想撞車?唔關心受傷者都算 只關心自己幾時翻到去?
窮人揾到小小錢 養得起㗎車 又屌佢地阻交通。而唔係諗下問題根本? 交通規劃呢?考車制度? 政府實施?

記得關心下人哋啊
撞車嗰陣時
仲有最後三程

呢三程包你有難忘經歷
等你一嘗last day遲到兩個鐘既滋味
https://lihkg.com/thread/473618/page/1?ref=ios

交通塞車Post 一大班人屌窮人揸車 阻交通 撞車叫人死全家。
都痴撚線 人地想撞車?唔關心受傷者都算 只關心自己幾時翻到去?
窮人揾到小小錢 養得起㗎車 又屌佢地阻交通。而唔係諗下問題根本? 交通規劃呢?考車制度? 政府實施?

記得關心下人哋啊
撞車嗰陣時

我關心撞車啲人老母個閪比人屌到鬆未

記得關心下人哋啊
撞車嗰陣時

我關心撞車啲人老母個閪比人屌到鬆未

屌你老味做乜撚
已上62X
沖上老龍
已上62X
沖上老龍

睇下見唔見到你架62X
九龍灣出緊觀塘道
已上62X
沖上老龍

睇下見唔見到你架62X
九龍灣出緊觀塘道

已到彩虹
已上62X
沖上老龍

睇下見唔見到你架62X
九龍灣出緊觀塘道

已到彩虹

六點半到貨櫃碼頭
深井出現警車?
岩岩過左好多村巴
氾水關 虎牢關 已陣亡
深井出現警車?
岩岩過左好多村巴

啱啱汀九滙合位都有警車
深井出現警車?
岩岩過左好多村巴

啱啱汀九滙合位都有警車

見到 的士狗出事 變三文治
過左深井 順到爆
屯門公路 入屯門方向 近深井、青龍頭 塞到仆街 有無巴打知發生咩事
深井出現警車?
岩岩過左好多村巴

啱啱汀九滙合位都有警車

過左深井 順到爆

dc9自炒?

記得關心下人哋啊
撞車嗰陣時

我屌佢老母,直路靚地炒車班撚樣10個9個都係一路揸一路玩電話。。。撞撚死都唔抵可憐
深井出現警車?
岩岩過左好多村巴

啱啱汀九滙合位都有警車

過左深井 順到爆

dc9自炒?

推架的士落海啦
又係深井
18:10九龍灣上車仲未轉到上屯公
炒四架
已入哂路肩
轉彎了
到站 準備落車
最後聽日
之後 就做失業廢青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞