[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (21)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有派彩未
翻到公司
星期五
我買老龍東行明愛x汀九橋中線 二串一
順過順利邨呀
放工唔好又塞呀⋯⋯
順過順利邨呀
放工唔好又塞呀⋯⋯

放心啦放工一定塞
星期五

明愛自從比我💡完之後冇炒過
星期五晚
順過順利邨呀
放工唔好又塞呀⋯⋯

星期五奇蹟日
星期五開金多寶
祝你地好運
星期五開金多寶
祝你地好運

今日放AL 唔洗落注
【九巴優惠與你歡迎佳節】
充滿節日氣氛嘅12月就到喇,度度都開始折扣優惠。九巴都同大家共渡佳節,12月1號至31號期間,乘客以八達通卡乘搭指定九巴路線,即日回程時以同一張嘅八達通卡拍卡,即可享八折優惠。

優惠可與其他轉乘優惠同時使用,八達通卡系統會先計算轉乘優惠,然後再打八折。係時候搭巴士出去Shopping睇燈飾,又或者約好耐無見嘅Friend出嚟玩,往來搭九巴,享受即日回程八折優惠,今個聖誕優惠享到盡,普世歡騰!

建議搭以下路線優惠普天同享:
Shopping睇燈飾線: 270A(北區出發)>回程八折可搭270A,夜左仲可以搭270S
假期親親大自然線: 96R(鑽石山出發)>回程八折可搭返96R
Downtown盡興夜神線: N368(元朗出發)>回程八折可搭返N368

更多路線組合及詳細優惠條款: http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives.html

#KMB #九巴 #聖誕節 #聖誕快樂 #平安夜 #普天同慶 #普世歡騰 #除夕夜 #新年快樂 #佳節 #搭巴士回程有折 #留意優惠路線組合 #優惠享到盡
充滿節日氣氛嘅12月就到喇,度度都開始折扣優惠。九巴都同大家共渡佳節,12月1號至31號期間,乘客以八達通卡乘搭指定九巴路線,即日回程時以同一張嘅八達通卡拍卡,即可享八折優惠。

優惠可與其他轉乘優惠同時使用,八達通卡系統會先計算轉乘優惠,然後再打八折。係時候搭巴士出去Shopping睇燈飾,又或者約好耐無見嘅Friend出嚟玩,往來搭九巴,享受即日回程八折優惠,今個聖誕優惠享到盡,普世歡騰!

Shopping睇燈飾線: 270A(北區出發)>回程八折可搭270A,夜左仲可以搭270S
假期親親大自然線: 96R(鑽石山出發)>回程八折可搭返96R
Downtown盡興夜神線: N368(元朗出發)>回程八折可搭返N368

更多路線組合及詳細優惠條款: http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives.html

#KMB #九巴 #聖誕節 #聖誕快樂 #平安夜 #普天同慶 #普世歡騰 #除夕夜 #新年快樂 #佳節 #搭巴士回程有折 #留意優惠路線組合 #優惠享到盡

毒撚冇街去有優惠都冇用

毒撚冇街去有優惠都冇用

要返工呀
老龍火燒七人車
老龍火燒七人車

因車輛着火,龍翔道來回方向近獅子山隧道公路的全線現已封閉
老龍火燒七人車

交通意外︰龍翔道去觀塘(15:37最新)
24.11.2017 15:37
【馬路的事交通消息】龍翔道去觀塘,近獅子山隧道入口有汽車著火,現時上址來回方向全線封閉,去觀塘龍尾︰澤安邨,去荃灣龍尾︰啟業邨。
老龍火燒七人車

【馬路的事交通消息】龍翔道去觀塘,近獅子山隧道入口有汽車著火,現時上址來回方向全線封閉,去觀塘龍尾︰澤安邨,去荃灣龍尾︰啟業邨。
https://www.facebook.com/plaxtonlbuspage/posts/150429268627509424/11 佐敦道下午有兩部巴士發生碰撞
老龍火燒七人車

放工前好搞掂佢...
星期五

老龍東行中,不過係龍尾塞到去明愛
係咪應該開定下個Post
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20171124/57499246

讀者鄭先生當時駕駛私家車,尾隨涉事七人車正往觀塘上班,他看見七人車突然靠向路邊撞向石壆,之後冒煙起火,「好驚險,無啦啦出煙,跟住就起火,過咗一陣仲有爆炸添,車尾擋風玻璃都爆晒,我距離30米已經立即停車,唔敢再行埋佢。」他指未知七人車內有多少人,但看到司機自行落車,相信無恙。

冇天理
星期五

估中左老龍東行,不過係龍尾塞到去明愛

原本個用字好似我係老龍奶左野咁
改改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞