沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
樓王資歷耐,你聽下午間肥佬係咪想轉身

佢只係搏扑中股災啫,覺得指數高會爆煲,22000嗰陣佢都覺得見頂㗎

唔係啵,佢今日3.9話企穩291-292,仲有力向上挾多口,好撚驚

你唔洗包頭啦

張期仲坐緊

睇少陣俾人筒上200

佢只係搏扑中股災啫,覺得指數高會爆煲,22000嗰陣佢都覺得見頂㗎

唔係啵,佢今日3.9話企穩291-292,仲有力向上挾多口,好撚驚

你唔洗包頭啦

張期仲坐緊

中左止蝕位斬左

聽日大跌市

聽日仲會夾多口落喎
愈夾愈高啦屌
愈夾愈高啦屌

聽日仲會夾多口落喎

到價但打唔到我個盤,之後落返去
愈夾愈高啦屌

張LP

睇淡唔做淡
大佬都未打唔好諗住put

想等回先入遠牛

一樣諗法 不過我係lp 700+2018
張LP

睇淡唔做淡

想等回先入遠牛

關公面前耍大刀
愈夾愈高啦屌

韓聯社報道,一名北韓士兵周一下午越過兩韓非軍事區投奔南韓期間,遭另一名半韓士兵開槍射傷,現時該名士兵已送往南韓一方的醫院救治。

南韓軍方稱,該名變節士兵當時已抵達非軍事區「共同警備區域」(JSA)的南韓一方,又指他是從非軍事區內一個守衞崗位叛逃至南韓。
南韓軍方因應事件提升戒備狀態,防範北韓可能作出的挑釁行動。

我諗起77事變,金仔黎料了

扑中唔係中呀?
韓聯社報道,一名北韓士兵周一下午越過兩韓非軍事區投奔南韓期間,遭另一名半韓士兵開槍射傷,現時該名士兵已送往南韓一方的醫院救治。

南韓軍方稱,該名變節士兵當時已抵達非軍事區「共同警備區域」(JSA)的南韓一方,又指他是從非軍事區內一個守衞崗位叛逃至南韓。

金仔: 仆街想叛變? 一支導彈射撚死你

如果南韓個刻射番轉頭就話大件事姐
張LP

睇淡唔做淡

想等回先入遠牛

同我一樣 今日輸到仆街
師父有冇出3。9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞