沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

勁!

老美all red...
我個倉夠係一萬玩起啦 而家90幾

屌咁輸你條毛咩成撚日話輸

你當笑話聽啦
我宜家都係轉做short為主保命...前幾個月買700lc係每個月都要來回地獄又折返人間, 所以我先有屌港女舖癮

早左平張期食少10點

wanna die...夾死我

早左平張期食少10點

你咩位入?我頭先平左張-1,依家29136+1

淡勢已成 跟師父開淡倉

白水哥
有咩冧把益一下細佬
早左平張期食少10點

你咩位入?我頭先平左張-1,依家29136+1

仲係日頭o個張...我夜期好少理...
衰硬頸, 朝早o個野5分鐘已經回突應該冇得贏...
道指俾肥佬祝福完之後真係日日肚屙

最近錢錢錢先講美國牛三尾聲

白水哥
有咩冧把益一下細佬

雖然唔知咩事
但人人都話白子兄“間條又猛料”
我都跪低拜一拜先

屌,兩位大佬又玩鳩細佬,我邊夠呂布數錢能力吖

白水哥
有咩冧把益一下細佬

雖然唔知咩事
但人人都話白子兄“間條又猛料”
我都跪低拜一拜先

冇白子兄今朝一提我2382牛食少好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞