沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
早之唔SET止蝕啦屌佢老母

上星期堆LP見今朝升上百幾點就轉牛蝕左一大筆,跟住而家再蝕多一筆

上星期堆LP見今朝升上百幾點就轉牛蝕左一大筆,跟住而家再蝕多一筆

勁呀,你再平倉記住話我知
托沽左2,3日 聽日大特價

聽朝我應該會平

假膠

聽朝我應該會平

假膠

如果我POST 張單出黎,我輸果D你填OK?
留個TG我比戶口你過數比我

我張LP都比人頂左上天花版啦

聽朝我應該會平

假膠

又是u

聽朝我應該會平

假膠

老7 無事既 信師傅!!
夜期
美稅改有難!「鱷王」出動聯署400富豪反對

11月13日(一) 15:26

索羅斯(美聯社圖片)

美股近期屢創新高,主因之一是市場憧憬美國總統特朗普的稅改方案,不過,外國傳媒報道,已有超過400名美國百萬及億萬富豪聯署反對共和黨的稅改方案!當中包括「國際大鱷」索羅斯、Ben & Jerry's雪糕聯合創辦人Ben Cohen和Jerry Greenfield,以及家族顯赫的Steven Rockefeller。據悉,聯署反對信將於本周送抵國會。 

信中說:「我們懇求你們反對任何進一步加劇不平等的法案,稅改最低限度要讓收入變動處於中性,而不是使用動態評分(dynamic scoring)等噱頭。我們深度關注政府稅收損失會令到其他服務的支出被大幅削減,例如教育及醫療護理,這會削弱國家對人們及社區的再投資能力。」 

所謂「動態評分」,是在評估稅收計劃成本的同時,再評估對整體經濟影響的一個系統。 

美國航空公司前行政總裁Bob Crandall也聯署反對,並說:「我認為減稅是荒謬。」 

另外,「責任與財富」組織尤其反對取消遺產稅,因在未來10年,美國將損失約2,690億美元稅收,超過食品藥品管理局(FDA)、疾病控制中心,以及環保署(EPA)3家機構上的支出。

該組織反建議,國會應提高稅收,以便用作更迫切的需要,並恢復投資重要服務,這才能有助於創造職位、強壯中產,以及確保美國經濟成功。

師父又有野j
CFU 正仆街。

利申。
賺緊錢。但比佢嚇柒我。縮左7成
(純粹想小柒佢發洩)

聽朝我應該會平

假膠

好耐冇見

He'll

聽朝我應該會平

假膠

好耐冇見

He'll

Hello
夜期

次次都夜期低日市爆返上

聽朝我應該會平

假膠

好耐冇見

He'll

Hello

七兄,好耐冇見啦
夜期

次次都夜期低日市爆返上

美稅改有難!「鱷王」出動聯署400富豪反對

11月13日(一) 15:26

索羅斯(美聯社圖片)

美股近期屢創新高,主因之一是市場憧憬美國總統特朗普的稅改方案,不過,外國傳媒報道,已有超過400名美國百萬及億萬富豪聯署反對共和黨的稅改方案!當中包括「國際大鱷」索羅斯、Ben & Jerry's雪糕聯合創辦人Ben Cohen和Jerry Greenfield,以及家族顯赫的Steven Rockefeller。據悉,聯署反對信將於本周送抵國會。 

信中說:「我們懇求你們反對任何進一步加劇不平等的法案,稅改最低限度要讓收入變動處於中性,而不是使用動態評分(dynamic scoring)等噱頭。我們深度關注政府稅收損失會令到其他服務的支出被大幅削減,例如教育及醫療護理,這會削弱國家對人們及社區的再投資能力。」 

所謂「動態評分」,是在評估稅收計劃成本的同時,再評估對整體經濟影響的一個系統。 

美國航空公司前行政總裁Bob Crandall也聯署反對,並說:「我認為減稅是荒謬。」 

另外,「責任與財富」組織尤其反對取消遺產稅,因在未來10年,美國將損失約2,690億美元稅收,超過食品藥品管理局(FDA)、疾病控制中心,以及環保署(EPA)3家機構上的支出。

該組織反建議,國會應提高稅收,以便用作更迫切的需要,並恢復投資重要服務,這才能有助於創造職位、強壯中產,以及確保美國經濟成功。

師父又有野j

索羅斯只係師父嘅手下敗將

索羅斯已貼了大量師傅玉照係屋企
【10大名家搶先教路】黃國英話打麻雀學投資

11月13日(一) 20:55

1、豐盛金融資產管理董事黃國英在東方產經「對沖國度」專欄表示,想學投資最好先要識打麻雀,正常而言,食胡加埋摸和的機會總共不會夠一半,即有大部分時間要面對挫敗。輸多贏少完全唔緊要,重點在於要輸得細贏得大,拉勻就會有數圍。如年輕時經過麻雀枱上特訓,習慣面對失敗,肯定不會狂搬龍門,結果一鋪就輸7,000點,然後掉頭炒落後藍籌,淪落到一個點都救唔番的死局。明白勝負兵家常事,出手便不會手緊,通常會先下一注,如果發展順住劇本走,就逐步疊上去。 

未到結局,邊個瞓低都未知,師父等緊Trump馬上風、金仔㩒錯掣,一鑊本利歸還啦,陀地基金佬識條鐵咩

假膠

好耐冇見

He'll

Hello

七兄,好耐冇見啦

回家啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞