沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧
好耐無上黎啦
隻和諧終於上返$5
感動

火棒兄

大家好

等左兩個月 呢家先追返2k幾
【大師午間教路】
大師估計港股喺28,900至29,400點上落,唔建議太進取...

師傅幾時進取過
靠邊站,等期指結算,暑假中秋重陽,聖誕都嚟緊
【大師午間教路】
大師估計港股喺28,900至29,400點上落,唔建議太進取...

\|/師父
【大師午間教路】

師傅幾時進取過

cfu上個禮拜啲941牛 數錢數到手軟
【大師午間教路】

\|/師父

印象中好似上個禮拜五仲講緊288-292
移動區間?
悶到爆,沈門冷清

喺到
【大師午間教路】

師傅幾時進取過

咁先好。。。
悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧

三十歲,一事無成,人工又低,我都想退休

悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧

悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧

考慮下跟師父搵食啦
學少少五痕,用多幾句成語,少少知名度點都有既
悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧

考慮下跟師父搵食啦
學少少五痕,用多幾句成語,少少知名度點都有既

【大師午間教路】

\|/師父

印象中好似上個禮拜五仲講緊288-292
移動區間?

大家聽下條片,佢明顯係冇咁淡
佢講係咪牛三仲有斟酌餘地

師父成日心裡睇好,但係把口又要叫淡
再咁落去會唔會精神分裂?
嗰位贏咗師父餐飯嘅網友玩「事了拂衣去,深藏身與名」,醒目,所以師父賭飯局冇得輸嘅
嗰位贏咗師父餐飯嘅網友玩「事了拂衣去,深藏身與名」,醒目,所以師父賭飯局冇得輸嘅

師傅:你叻仔,贏左個係股壇幾十年嘅人,我睇好你,祝你賺多啲
悶到爆,沈門冷清

星期一要做野是常識吧

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞