沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
3.9
個市似乎企穩291-292,仲有力向上挾多口,個市短線最多到294,應該唔會太叻

攪掂,聽日即穿左佢
雷Sir day low

剛剛穿番180

一手4千蚊...唔洗牙痛呱...
去洗牙都係5舊姐

1手貨仔渣住先啦,驚佢跌到零咩

利申:持有1手

之前誠哥有份既郵儲行可能俾到啟示你
HIBOR繼續回落, 師父你點算啊
屌700競價又插

之前誠哥有份既郵儲行可能俾到啟示你

屌700競價又插

現在全玩完了

J番金仔
樓王資歷耐,你聽下午間肥佬係咪想轉身

佢只係搏扑中股災啫,覺得指數高會爆煲,22000嗰陣佢都覺得見頂㗎

J番金仔

自從耶倫冇得做
師傅少咗好多野J

師父都on99嘅,嗰幾隻新股短時間凍結咗咁多錢,HIBOR緊係抽高㗎,亂咁J嘅

J番金仔

自從耶倫冇得做
師傅少咗好多野J

上星期錢錢錢無得加時, 小兵都叫停住佢

師父都on99嘅,嗰幾隻新股短時間凍結咗咁多錢,HIBOR緊係抽高㗎,亂咁J嘅

大膽

大膽!

佢只係搏扑中股災啫,覺得指數高會爆煲,22000嗰陣佢都覺得見頂㗎

唔係啵,佢今日3.9話企穩291-292,仲有力向上挾多口,好撚驚

你唔洗包頭啦

唔係啵,佢今日3.9話企穩291-292,仲有力向上挾多口,好撚驚

師父身影不容忽視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞