一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情

159 回覆
396 Like 26 Dislike
係皇馬隊友先受到佢,俾著伊巴卡雲尼果類一早開鳩佢拖

幾時開屁馬拖
C朗基因完勝,高大靚仔
係都頂唔順賓周馬先啦
C朗基因完勝,高大靚仔

做c朗定美斯,自己揀
上面有條友講蘭尼爭波入 佢發脾氣
想問下你係咪唔知呢場係八強
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
你咁撚辛苦入波 點知有條撚樣貪功
比著你都嬲
利申 唔係c7 fans

收皮啦

講到咁撚肯定仲要問人知唔知 笑死人

上面有條友講蘭尼爭波入 佢發脾氣
想問下你係咪唔知呢場係八強
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
你咁撚辛苦入波 點知有條撚樣貪功
比著你都嬲
利申 唔係c7 fans

收皮啦

講到咁撚肯定仲要問人知唔知 笑死人

14世盃嗰陣先有國家隊隊友話c朗唔係一個好隊長

14未必係好隊長
但16歐國盃嗰個牙朗已經有隊長風範好多

另一邊小花係好波過牙朗
但係真係冇隊長風範
隊波都係聽馬斯講野多過佢
14世盃嗰陣先有國家隊隊友話c朗唔係一個好隊長

14未必係好隊長
但16歐國盃嗰個牙朗已經有隊長風範好多

另一邊小花係好波過牙朗
但係真係冇隊長風範
隊波都係聽馬斯講野多過佢

https://youtu.be/WOmTNryTnYI
C朗:我都搵夠錢啦,係時候比吓其他人搵
同c 朗踢係會難頂
但攞西甲 攞歐聯 攞歐國杯果陣 d 氣就一野消哂la
無乜聽過有隊友頂唔順c朗走人
但頂唔順小花就反而唔少

例如?

去左PSG個件癲佬

睇咗司馬仲達啲nine up 日報當真?

成班美斯c朗隊友分享相處之道

皇巴球員開post討論

有愛
同c 朗踢係會難頂

同意
同c 朗踢係會難頂

同意

更重要 除左進球 冇邊個球員可以擔起隊波
就好似group project有神groupmate carry
就好似group project有神groupmate carry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞