一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情

159 回覆
396 Like 26 Dislike
你睇蘭尼on9越位頂波然後佢掉左個隊長臂章就知咩事

明明只係一場友誼賽,都要咁樣發老脾
歐國盃佢踢到成pat屎咁場場黑面屌隊友又炒12碼
最後功勞又係佢納哂

我諗啲人連艾達係咩樣都唔記得了

老老寶寶呢球真係入得靚喎
扭過碧gay係沙比,佩大佬面前笠死卡斯拿斯
皇巴世仇背景入球靚波,比條柒頭搞到foul左
c7求勝心咁大唔嬲就奇
呢球就好似柏圖單刀入巴塞一樣印象深刻

一句爭勝心大就友誼賽都要發火
然後自己踢得柒果時隊友唔準屌佢
佢係爭勝心大就唔該自己做到100分先好屌人
佢連自己果份都未做好,隊友餵到埋口失機頻頻都好意思屌人

你踢波唔發火嘅
你試下入球靚波跟住比隊友雷你都發火喇
定係踢咁耐都冇入過波

如果我勁過人唔駛靠隊友咪有資格發火囉
如果自己都踢到成pat屎下下等隊友餵到埋口仲要唔入
我就唔知有咩資格發火啦
土方真係反阿朗第一狗
土方真係反阿朗第一狗

人地成日上百度同大陸仔傾波架
給我往死裡打

最後功勞又係佢納哂

c7求勝心咁大唔嬲就奇

你踢波唔發火嘅
你試下入球靚波跟住比隊友雷你都發火喇
定係踢咁耐都冇入過波

果球真係唔怪得c朗咁樣 咁樣越位

對西班牙果球記憶中唔係越位 碧基訓左係底線到
anyway 蘭尼都冇需要屎忽痕咁去頂
雖然係友賽 不過對住仲有佩奧爾卡斯拿斯係到既西班牙
佢一個人差唔多撚曬成條後防線仲可以入埋波會係好經典

依家咁樣仲經典
我仲記得佢搶 Higuain單刀個幕
笑9死我

不過講開又講
如果Messi性格上有C朗一半咁PK
喺阿根廷國家隊做球霸
咁佢可能早就超越咗Maradona

美欺狗以為互含就有人會信
係人都知美斯狗喺阿根廷係球霸啦

係人都知阿古路喺阿根廷係球霸啦
如果唔係點解無得落場踢

話你on9真係驚你嬲

雖然美斯唔係好關呢個post事
但見你講開
印象中美斯好似直頭有干涉埋涉帥選球員
最後仲直頭玩到退出國家隊
咁都唔算係球霸?

印象中

啲報章報親十件九件伏
我朗夠比人話係萬能插蘇啦
講撚到自己同c朗做緊隊友咁😂😂😂
無乜聽過有隊友頂唔順c朗走人
但頂唔順小花就反而唔少
如果態好入多波助攻都算
近期咁頹仲要黑面,大佬佢自己都應該唔好意思啦
隊波大堆罰球射得好過丙朗既都冇得射.慘到
上面有條友講蘭尼爭波入 佢發脾氣
想問下你係咪唔知呢場係八強
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
你咁撚辛苦入波 點知有條撚樣貪功
比著你都嬲
利申 唔係c7 fans
諗下希古恩
準備入波比人搶左仲要炒埋
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
比著你都嬲

唔係friendly黎架咩
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
比著你都嬲

友誼賽黎,炒全盛西班牙4:0
但頂唔順小花就反而唔少

美欺迷:係阿根廷班友有問題唔關小花事
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
比著你都嬲

係咩 可能記錯
柒撚左 自膠勿屌
成日打pro club 都見到,係咪都叫波,鳩扭,浪射
但頂唔順小花就反而唔少

呢個真 美欺成日陰陰濕濕
4年3個歐聯 歐國杯冠軍
你會係咩心情

C朗沒心情

最後功勞又係佢納哂

c7求勝心咁大唔嬲就奇

咩叫唔準屌佢 係佢地唔敢姐

屌 d人成日話c朗屌隊友 事實上有邊個真係出過聲話c朗屌過佢
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
比著你都嬲

係咩 可能記錯
柒撚左 自膠勿屌

咁ching而家點睇
但頂唔順小花就反而唔少

森馬奧同迪高咪頂唔順C朗走人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞