一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情

159 回覆
396 Like 26 Dislike
上面有條友講蘭尼爭波入 佢發脾氣
想問下你係咪唔知呢場係八強
贏左入4強
最後打和要12碼
西班牙贏左
你咁撚辛苦入波 點知有條撚樣貪功
比著你都嬲
利申 唔係c7 fans

友誼賽黎,炒全盛西班牙4:0

上半場C朗係度果陣1比0
下半場換走左C朗4比0
無乜聽過有隊友頂唔順c朗走人
但頂唔順小花就反而唔少

eg?
成班美斯c朗隊友分享相處之道
成班美斯c朗隊友分享相處之道

皇巴球員開post討論
你睇蘭尼on9越位頂波然後佢掉左個隊長臂章就知咩事

明明只係一場友誼賽,都要咁樣發老脾
歐國盃佢踢到成pat屎咁場場黑面屌隊友又炒12碼
最後功勞又係佢納哂

我諗啲人連艾達係咩樣都唔記得了

原來葡萄牙直入決賽唔駛踢分組賽16強8強4強比賽嘅
仲好意講分組賽
男人老狗睇波睇到睇八掛雜誌咁

依下真心on9 唔即刻趕佢落場 已經好比面

好似睇住球千辛萬辛就入,仲要入硬嘅波,比自己友幫對家護空龍踢走咗 我相信九成人都忍唔到
我仲記得佢搶 Higuain單刀個幕
笑9死我

不過講開又講
如果Messi性格上有C朗一半咁PK
喺阿根廷國家隊做球霸
咁佢可能早就超越咗Maradona

嗰場佢同希古恩之後好似互相益大家,好fd
講撚到自己同c朗做緊隊友咁😂😂😂

諗下希古恩
準備入波比人搶左仲要炒埋

希古恩對c朗完全無嘢,如果你有睇嗰場嘅話,仲埋之後阿根庭對葡萄牙,賽對c朗同佢擁抱突然大幅度

最後功勞又係佢納哂

仲好意講分組賽

朗分組賽2入球1助攻喎...提子3場波都係入得3球,
唔係有佢提子一早打道回府啦
嚴重懷疑有連登仔係皇馬內部職員

講到似層層咁,你地就好啦,可以識到牙朗
我仲記得佢搶 Higuain單刀個幕
笑9死我

不過講開又講
如果Messi性格上有C朗一半咁PK
喺阿根廷國家隊做球霸
咁佢可能早就超越咗Maradona

美欺狗以為互含就有人會信
係人都知美斯狗喺阿根廷係球霸啦

有冇睇咖?
樓主唔明carry係有幾攰 成個球季都要忍住道氣 又要忍住道氣 又要搞氣氛 邊有咁好耐性呀
諗下希古恩
準備入波比人搶左仲要炒埋

希古恩對c朗完全無嘢,如果你有睇嗰場嘅話,仲埋之後阿根庭對葡萄牙,賽對c朗同佢擁抱突然大幅度

好似睇住球千辛萬辛就入,仲要入硬嘅波,比自己友幫對家護空龍踢走咗 我相信九成人都忍唔到

你條柒頭,知唔知自已講嘢有幾on9啊
希古恩無得射,仲要俾條仆街返轉頭,你唔係想講無嘢下
希古恩唔係千辛萬苦?,果球唔係入硬?c朗唔係幫對家護空龍?
我相信九成人都知道c朗係仆街中既仆街,另外一成係對面球迷

智障,幾時講過c朗搶希古恩嗰球無問題。
成段嘢只係講緊拿尼嗰球,我相信九成人都會忍唔住,另外嗰一成就係你呢啲智障。

最後功勞又係佢納哂

體諒下
上開百度資訊無咁流通

葡萄牙前面幾場都係和波多
決賽仲要佢傷出球隊先入波
覺得同呀朗踢波唔會開心
好似街場有d人自己踢唔好就屌人發脾氣
同埋今年呀朗跌wat了 聯賽射左唔知幾多球入得一球 獨食嗰啲就講到厭啦
歐聯只係打熱又交唔到功課
中場三子又無集息過
右閘19號新仔又on99
光頭佬抵撚死啦 賣走哂人又唔補貨
成日只係諗住發掘新仔 根本冇諗過佢哋有冇能力經驗可以handle
今年聯賽應該都冇機會架啦 但求歐聯可以符符碌碌入決賽黎過三連霸

利申:皇迷
巴打多d推下pes2018個post,成日搵唔返

最後功勞又係佢納哂

老老寶寶呢球真係入得靚喎
扭過碧gay係沙比,佩大佬面前笠死卡斯拿斯
皇巴世仇背景入球靚波,比條柒頭搞到foul左
c7求勝心咁大唔嬲就奇
呢球就好似柏圖單刀入巴塞一樣印象深刻

一句爭勝心大就友誼賽都要發火
然後自己踢得柒果時隊友唔準屌佢
佢係爭勝心大就唔該自己做到100分先好屌人
佢連自己果份都未做好,隊友餵到埋口失機頻頻都好意思屌人

你踢波唔發火嘅
你試下入球靚波跟住比隊友雷你都發火喇
定係踢咁耐都冇入過波

如果我勁過人唔駛靠隊友咪有資格發火囉
如果自己都踢到成pat屎下下等隊友餵到埋口仲要唔入
我就唔知有咩資格發火啦

呢球咪講緊牙朗自己過晒再入囉

土方清真係

最後功勞又係佢納哂

仲好意講分組賽

你唔講下C朗一個人,果三場波射左幾多球
一條友霸晒D波來射, 隊友空門都自已9射唔入,你唔講
有睇就知,頭兩場對手都打多個後衞,提子成場十人應戰,行狗屎運先出到線啦
咁快當人唔記得,9吹條7 LOK功勞,真係人唔笑狗都吠

好撚好笑 為左盲反可以去到幾盡 講真C朗歐國盃冠軍已袋理撚得你姐

最後功勞又係佢納哂

仲好意講分組賽

有睇就知,頭兩場對手都打多個後衞,提子成場十人應戰,行狗屎運先出到線啦

好撚好笑 為左盲反可以去到幾盡 講真C朗歐國盃冠軍已袋理撚得你姐

為左反朗將d濕碎野無限放大
d美欺迷真係引人反小花

最後功勞又係佢納哂

仲好意講分組賽

講事實叫盲反?
你可以話佢拎左盃理撚得人點睇
但啲人吹到佢carry提子真係人唔笑狗都吠
比比carry都未輪到佢
如果佢真係一條友carry成堆垃圾而發火,無人怪佢
重點係佢自己根本唔好得去邊,最關鍵時候先係要靠隊友果個
土方真係好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞