一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情

159 回覆
396 Like 26 Dislike
無可否認C朗好勁 但主角光環太重 有種只有佢做主角 只能為佢喝彩既感覺
以前因為自己狀態差 會黑下面 都仲可以話佢自我要求高 爭勝心強
依加自己助攻完隊友都冇咩心情慶祝 自己入波就起勢咁慶祝 隊友都全部埋去擁跑 隊友入波佢就慢慢行埋去 有時鏡頭都影唔到佢
好似就算自己做唔到主角 都唔想隊友光環蓋過佢
以前D隊友曬左佢個助攻已經擔心佢黑面 依加入完波佢都照樣會黑面 點算
C朗近排咁少入波 隊友實有壓力要幫佢入波 但到自己入波果陣仲要驚C朗黑面 真係慘
一個團隊入面有C朗呢種人 其實都幾影響個團隊氣氛 你入波果陣大家都好開心為你慶祝 到隊友入波 你就懶懶行冇咩感覺咁 感覺唔重視隊友
未睇過葡萄牙國家隊?
又諗起對熱狗果場條撚樣係咁爭波射
浪射王
男人老狗睇波睇到睇八掛雜誌咁
我又覺得入得皇馬既球員都想上位,特別係依家前場果班,isco 阿辛 bale,邊個甘心幫c朗上位,睇住佢拎金球獎,自己就拍手掌。

佢地係球場有表現,跑到靚位,c朗夾硬要一己之慾浪費機會,佢自然會俾球隊慢慢淘汰,不過c朗係皇馬咁多年都知有冇貢獻/價值係皇馬係幾重要,所以係球場上佢只係需要做最好既選擇令球隊贏波,呢點先係佢重有價值既地方。
隊友入波咪照樣瘋狂慶祝,c朗沉更加要係呢個時候証明俾球會睇冇左佢一樣掂
好聽啲咪叫爭勝心強
唔好聽咪叫eq低
未睇過葡萄牙國家隊?
你睇蘭尼on9越位頂波然後佢掉左個隊長臂章就知咩事
開心,好玩

呢球唔即場波決佢已經算好好
小花咪一9樣

二件都係球霸

小花好少黑隊友面

明明只係一場友誼賽,都要咁樣發老脾
歐國盃佢踢到成pat屎咁場場黑面屌隊友又炒12碼
最後功勞又係佢納哂

我諗啲人連艾達係咩樣都唔記得了

明明只係一場友誼賽,都要咁樣發老脾
歐國盃佢踢到成pat屎咁場場黑面屌隊友又炒12碼
最後功勞又係佢納哂

我諗啲人連艾達係咩樣都唔記得了

原來葡萄牙直入決賽唔駛踢分組賽16強8強4強比賽嘅
係皇馬隊友先受到佢,俾著伊巴卡雲尼果類一早開鳩佢拖

笑料

笑料

卡雲尼屌下尼馬都仲得
佢見到牙朗應該會掉頭走
是誰偷走了C朗的時間

笑料

卡雲尼屌下尼馬都仲得
佢見到牙朗應該會掉頭走

牙朗應該會場場都屌柒佢
拎哂啲罪球黎射
上場兩球都射落人牆到
會無心情踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞