一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情

159 回覆
396 Like 26 Dislike
你睇蘭尼on9越位頂波然後佢掉左個隊長臂章就知咩事

明明只係一場友誼賽,都要咁樣發老脾
歐國盃佢踢到成pat屎咁場場黑面屌隊友又炒12碼
最後功勞又係佢納哂

我諗啲人連艾達係咩樣都唔記得了

原來葡萄牙直入決賽唔駛踢分組賽16強8強4強比賽嘅

體諒下
上開百度資訊無咁流通
泰維斯同小花共存唔到
但同我朗、肥組成最強三叉戟
證明左我朗係好隊友
泰維斯同小花共存唔到
證明左我朗係好隊友

當年就喺,你試吓而家組,佢兩個應該比我朗屌到化
男人老狗睇波睇到睇八掛雜誌咁

小花咪一9樣

二件都係球霸

小花好少黑隊友面

小花只會好sad 既樣

最後功勞又係佢納哂

老老寶寶呢球真係入得靚喎
扭過碧gay係沙比,佩大佬面前笠死卡斯拿斯
皇巴世仇背景入球靚波,比條柒頭搞到foul左
c7求勝心咁大唔嬲就奇
呢球就好似柏圖單刀入巴塞一樣印象深刻

泰維斯同小花共存唔到
證明左我朗係好隊友

證明牙朗食得住隊友

最後功勞又係佢納哂

老老寶寶呢球真係入得靚喎
扭過碧gay係沙比,佩大佬面前笠死卡斯拿斯
皇巴世仇背景入球靚波,比條柒頭搞到foul左
c7求勝心咁大唔嬲就奇
呢球就好似柏圖單刀入巴塞一樣印象深刻

一句爭勝心大就友誼賽都要發火
然後自己踢得柒果時隊友唔準屌佢
佢係爭勝心大就唔該自己做到100分先好屌人
佢連自己果份都未做好,隊友餵到埋口失機頻頻都好意思屌人
4年3個歐聯 歐國杯冠軍
你會係咩心情
有c朗咪比晒啲波佢
4年3個歐聯 歐國杯冠軍
你會係咩心情

佢d隊友一定似連登仔寧願無三個歐聯同歐國盃都唔同c朗同隊
有時佢黑自己面姐
以前係曼 隊友入波c朗都會走埋去攬
依家係蝗通常都慢跑
有時佢黑自己面姐

上場助攻isco都黑曬面 自己有助攻都黑面
隊友埋黎多謝你 你黑面搞到個場面有d尷尬
小花咪一9樣

二件都係球霸

小花好少黑隊友面

又攞小花比
球霸就係呢D
慢行慶祝係留力下一球姐 你明你踢緊佢個位啦
慢行慶祝係留力下一球姐 你明你踢緊佢個位啦

好多人對牙朗有偏見

ching ho ball
小花咪一9樣

二件都係球霸

小花好少黑隊友面

又攞小花比

小花先唔會黑面
最多退隊

依下真心on9 唔即刻趕佢落場 已經好比面

仲有人幫蘭尼條on9講說話
比我即場打佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞