[衡仔接班人] 好玩唔玩,為影相上山放煙花

263 回覆
852 Like 80 Dislike

唔理你咩照明啦
自己留返同個官講
野外搵照明方法有咩問題
你話係市區咁又唔同呀

你收工時由尖沙咀過中環會唔會跳落海游水過去呀

神比喻
為了作品山上玩煙花?香港攝影師大東山用小煙花拍攝被網友批評不負責任!

http://photo.popart.hk/newweb/archives/187409

神比喻

張相條友講呢野咁on9既,山水呢風通常急勁,大風一吹,一分鐘就可以由一張餐檯咁大範圍都可以擴大到三個足球場咁大。

成日只係講眼前的影響係微不足道,咩世界

神比喻

港豬真係唔燒到自己就當冇事
三思而後行
又要講多次 班護航死mk仔死番去5p
班撚樣為靚完全沒危機意識
危坐天台又有 玩火又有 擅闖私人地方又有
幾時收哂呢班垃圾皮 為咗影相識女影到走火入魔
又要講多次 班護航死mk仔死番去5p
班撚樣為靚完全沒危機意識
危坐天台又有 玩火又有 擅闖私人地方又有
幾時收哂呢班垃圾皮 為咗影相識女影到走火入魔

有佢地係度留言,個post先可以永遠向前
無眼睇
現代社會,like數follower數大過所有野

佢哋活係fb 同ig 入面,個個比like佢哋,你話比佢哋聽其實佢哋做嘅嘢係現實世界只係7嘢,佢哋點會接受到?

佢哋活係fb 同ig 入面,個個比like佢哋,你話比佢哋聽其實佢哋做嘅嘢係現實世界只係7嘢,佢哋點會接受到?

年幾前某朋友搵我影相我唔想煩
於是上網招人結果比攝台玩到變柒頭
最後自己頂硬上重要比人話影得樣衰

你有你屌
佢有佢繼續出post

我繼續話俾所有人知

你有你屌
佢有佢繼續出post

之前燒摩星嶺單野都無事

今次玩煙花告唔入架啦

你有你屌
佢有佢繼續出post

之前燒摩星嶺單野都無事

今次玩煙花告唔入架啦

老老實實
報警有鬼用
張相佢可以話ps出黎
不過警剔下依啲仆街仔就一定要既

你有你屌
佢有佢繼續出post

之前燒摩星嶺單野都無事

今次玩煙花告唔入架啦

老老實實
報警有鬼用
張相佢可以話ps出黎

警惕先係最重要

不過ig仔嚇大既

🙈🙈🙈🙈

你有你屌
佢有佢繼續出post

之前燒摩星嶺單野都無事

今次玩煙花告唔入架啦

老老實實
報警有鬼用
張相佢可以話ps出黎

警惕先係最重要

不過ig仔嚇大既

🙈🙈🙈🙈

屌佢老味
你想死冇人阻你 但一個唔好彩引發山火
其他行山既就真係比佢累撚死
所以真係要捉曬去坐監
唔嚴懲呢d打靶仔又點有阻嚇作用
條友上過蘋果

http://www.harimaolee.com/appledaily2017-06-23

https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/realtime/article/20170623/56863092

屌佢老味!兩單山上煙花都係條撚樣影,即係佢重有好多仙女棒啦!好不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞