[衡仔接班人] 好玩唔玩,為影相上山放煙花

263 回覆
852 Like 80 Dislike
試過上到鳳凰山,有幾個香港人帶埋啲蝗蟲上,仲一齊食煙
屌鳩佢,佢哋笑笑口咁,有條蝗仲要食多支

拉佢老母臭西喇

🚬
玩下煙花,上下天台,燒下煙餅就懶係anti society
其實自殺崖都幾安全下
鸚鵡石先真危險

爬k2 先危險呀

K2點同呢

Anti social 但係咁yo女
調轉咁諗, ig的風氣已經變成全部影嘩眾取寵的相, 搞到浮誇相=靚相

Anti social 但係咁yo女

再著住件 anti social social club 的衫去yo女
支香勁左d姐
快d反埋點香依類白痴野
年年重陽、清明都整d山火出黎,做死消防咩

唔同情況
食煙係臭到仆街
但起碼唔犯法 啲火屑無咁易整到啲草

唔同情況
食煙係臭到仆街
但起碼唔犯法 啲火屑無咁易整到啲草

我就唔係咁睇
當年八仙嶺

mix埋一齊都OK

mix埋一齊都OK

差件衫

mix埋一齊都OK

呢張相對安全好多
上面搵位駁呢人係唔係細過食錯奶粉定係大過左玩得電話多個腦中晒幅射?

你睇下佢張相,有五千幾個人like左,唔好話多,當一個人跟住佢去做而發生左山火就已經夠晒高興啦。

重有呀,香港有好多呢冇腦的人,會為求更靚,佢會upgrade呢工具。
而家叫仙女棒,唔擔保有條on9係山上拎火炬玩。

重有咩P唔P圖,有好多盲毛以為呢相係真架。

菠蘿山同深涌都係靠一張相攪死架。
上面搵位駁呢人係唔係細過食錯奶粉定係大過左玩得電話多個腦中晒幅射?

你睇下佢張相,有五千幾個人like左,唔好話多,當一個人跟住佢去做而發生左山火就已經夠晒高興啦。

重有呀,香港有好多呢冇腦的人,會為求更靚,佢會upgrade呢工具。
而家叫仙女棒,唔擔保有條on9係山上拎火炬玩。

重有咩P唔P圖,有好多盲毛以為呢相係真架。

菠蘿山同深涌都係靠一張相攪死架。

或者我講下實況啦
平時我都有影下ig相
但就唔敢玩啲危險野
一到秋天就人人話上大東山影芒草
心諗佢地有無諗過體力同人流?

因此好好時都儘量避

一張靚相真係會令人跟風跟得好足

有人問我影唔影神仙棒同火花綿
心諗我認我細膽我唔想無命
燒哂成個山頭咪有土地供應起樓

叻女
有J圖可以放過佢
咁拜山 露營可唔可以生火?

咁都要搵樣野出黎反

IQ題:連登仔有咩唔反?
叫衡仔出黎講兩句啦
野外搵照明方法有咩問題
你話係市區咁又唔同呀

痕仔
野外搵照明方法有咩問題
你話係市區咁又唔同呀

你up乜?
野外搵照明方法有咩問題
你話係市區咁又唔同呀

可唔可以講野有少少"腥屎"呢?
野外搵照明方法有咩問題
你話係市區咁又唔同呀

你up乜?

我都唔明 ,攞支只係可以燒10幾秒嘅煙花黎照明?
貼卡碧張相去佢 account
話佢知山火有幾危險
卡碧個樣應該幾有阻嚇力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞