[衡仔接班人] 好玩唔玩,為影相上山放煙花

263 回覆
852 Like 80 Dislike
咁拜山 露營可唔可以生火?

有冇去過香港既郊區?
寫明邊D地方可以生火架喎

而拜山係我眼中同圖中臭閪做緊既野都係多餘

拜山前都會清雜草啦 點會喺草堆上面生火呀咪玩啦
咁多follower跟你去做

咁係關d follower事姐

知唔知咩都鼓勵同教唆?

唔係話幫條友 佢放張相出黎又冇叫大家跟住做 就都叫鼓勵同教唆 d followers?

而家係話緊佢可能犯法同有機會引起山火,而家秋涼會多好多人行山同露營,佢咁做會好危險,至於有冇人會跟住做,呢個世界實有好多on9跟住做同幫佢講好說話。

當初kevin yuen 張相係自殺崖露營又係咪叫人跳山?

屌你真係好笑
山火同跳崖都可以一齊講
一個燒山影響到人 一個自己跳崖 都可以一齊講
要自殺跳樓啦 行上個山做咩姐

利申不鼓勵自殺

知唔知咩都鼓勵同教唆?

唔係話幫條友 佢放張相出黎又冇叫大家跟住做 就都叫鼓勵同教唆 d followers?

而家係話緊佢可能犯法同有機會引起山火,而家秋涼會多好多人行山同露營,佢咁做會好危險,至於有冇人會跟住做,呢個世界實有好多on9跟住做同幫佢講好說話。

首先我唔知邊條on9叫Kevin yuen. 如果有人睇左佢模仿佢又走上去先知自己應付唔到咪跌死囉,唔係所有嘢都要親口叫,你係街見人著件衫靚你走去買,唔通係果個人叫你去買呀?

知唔知咩都鼓勵同教唆?

首先我唔知邊條on9叫Kevin yuen. 如果有人睇左佢模仿佢又走上去先知自己應付唔到咪跌死囉,唔係所有嘢都要親口叫,你係街見人著件衫靚你走去買,唔通係果個人叫你去買呀?

又講下其例子,有巴打係連登度講佢用bot買到好多iPhone,佢用意係晒命佢用到定係佢想令人跟佢咁做會搵到食?你係一個viewer跟佢的方法買到好多iPhone,你係唔係認同佢的講法呀?
佢IG有D類似既舊相已經DEL左
佢IG有D類似既舊相已經DEL左

呢張相做左backup已經ok
衰野唔需要多多益善,一野收到佢皮就可以
人地係香港ig攝影界no.1

狗都唔屌喇

呢啲玩火花球
念在佢係條舊水管入面玩

見啲人係起緊既地鐵隧道入面玩
仲痴撚線
留名睇人仆街
咁撚蠢

知唔知咩都鼓勵同教唆?

屌你真係好笑
山火同跳崖都可以一齊講
一個燒山影響到人 一個自己跳崖 都可以一齊講
要自殺跳樓啦 行上個山做咩姐

利申不鼓勵自殺

個比喻低質到
屌你呀老母
神仙棒
咁拜山 露營可唔可以生火?

露營有指定營地
其實自殺崖都幾安全下
鸚鵡石先真危險
新年連登仔會唔會入新界行一轉
大大聲讀番頭先D法律條文比班鄉親父老聽
佢地成支煙花屌上個天到
D炮仗紙放過夜都無事

姐係未捉果班鄉親父老就唔可以捉其他人?

何況報左警都唔理既 普通市民有咩權去執法?

以你邏輯 全世界跟住班鄉親父老做犯法野都唔洗拉啦
新年連登仔會唔會入新界行一轉
大大聲讀番頭先D法律條文比班鄉親父老聽
佢地成支煙花屌上個天到
D炮仗紙放過夜都無事

姐係未捉果班鄉親父老就唔可以捉其他人?

何況報左警都唔理既 普通市民有咩權去執法?

以你邏輯 全世界跟住班鄉親父老做犯法野都唔洗拉啦
其實自殺崖都幾安全下
鸚鵡石先真危險

爬k2 先危險呀
有人氣就可以咁玩啦咩
之後遲下又會有人跟風學
都on9 燒到草咩依家
人地張相係影得靚

都幾曲
Btw 靚女燒埋山都值得原諒 係咪
試過上到鳳凰山,有幾個香港人帶埋啲蝗蟲上,仲一齊食煙
屌鳩佢,佢哋笑笑口咁,有條蝗仲要食多支
試過上到鳳凰山,有幾個香港人帶埋啲蝗蟲上,仲一齊食煙
屌鳩佢,佢哋笑笑口咁,有條蝗仲要食多支

拉佢老母臭西喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞