[衡仔接班人] 好玩唔玩,為影相上山放煙花

263 回覆
852 Like 80 Dislike
好撚好笑 一個post 盡見連登仔質素
郊野公園有哂生火守則 都仲可以死撐話無野
屌你早排獅子山就係成班仆街生火開p先比人塔
依家話為左影張靚相 而合理化違規同危險性
我屌你咩 垃圾無腦港豬 一陣又一窩蜂去咁做
到時出左事 我睇你班仆街仲有冇咁多爹講
玩rooftop 已經拉得
維港放航拍更加唔洗講
而家仲要上山頂放煙花

呢個故事話俾大家知, 有follower 有名氣呃到like就玩咩都得, 話知你死啦
走左少少火舌落d 草度咪最多燒山, 細個無聽過 "野草燒不盡春風吹又生"? 讀多幾年書先上黎討論喇
新年連登仔會唔會入新界行一轉
大大聲讀番頭先D法律條文比班鄉親父老聽
佢地成支煙花屌上個天到
D炮仗紙放過夜都無事

用空地放同郊野公園放比
你新年會唔會去驗下個腦

可能是最完美的人(冇腦)

空地玩就得
佢地成支煙花屌上個天到
D炮仗紙放過夜都無事

用空地放同郊野公園放比
你新年會唔會去驗下個腦

可能是最完美的人(冇腦)

空地玩就得

偷換概念
算啦,Elaine Li果班咪又係無事

要佢地肯用番個腦先好做人都已經好安慰。
Canon助長佢地咁玩
依排又大風又開始乾燥,仲搵d咁既野黎玩

近日好多時黃色甚至紅色火災危險警告
push
上星期日日都紅色火災警告
馬鞍山先燒完
橫點都係後製為主, PS下咪算
點真火好危險嫁仆街
重要唔止一次,FB有人做咗整合,佢而家個acc好似冇哂相
橫點都係後製為主, PS下咪算
點真火好危險嫁仆街

人地要拎去參賽達爾文獎架!
好靚
影得靚 冇罪
影得唔靚 有罪

連登仔
佢地成支煙花屌上個天到
D炮仗紙放過夜都無事

用空地放同郊野公園放比
你新年會唔會去驗下個腦

咁多follower跟你去做

咁係關d follower事姐

知唔知咩都鼓勵同教唆?

唔係話幫條友 佢放張相出黎又冇叫大家跟住做 就都叫鼓勵同教唆 d followers?

而家係話緊佢可能犯法同有機會引起山火,而家秋涼會多好多人行山同露營,佢咁做會好危險,至於有冇人會跟住做,呢個世界實有好多on9跟住做同幫佢講好說話。

當初kevin yuen 張相係自殺崖露營又係咪叫人跳山?
出名大撚晒 多follower大撚晒咩

Report到佢ban ac
咁多follower跟你去做

咁係關d follower事姐

知唔知咩都鼓勵同教唆?

唔係話幫條友 佢放張相出黎又冇叫大家跟住做 就都叫鼓勵同教唆 d followers?

而家係話緊佢可能犯法同有機會引起山火,而家秋涼會多好多人行山同露營,佢咁做會好危險,至於有冇人會跟住做,呢個世界實有好多on9跟住做同幫佢講好說話。

當初kevin yuen 張相係自殺崖露營又係咪叫人跳山?

kelvin yuen有跳崖咩

一姐做野唔洗你教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞